60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Badkamer Oss

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst levert én plaatst badkamers in regio Oss die passen bij uw wensen, smaak en budget. In diverse badkamerstijlen voldoen wij aan de wensen die u stelt. Wilt u liever een complete badkamer op maat? Een badkamer die u zelf kunt ontwerpen? Maak dan een afspraak in onze showroom en realiseer uw droombadkamer. Onze adviseurs helpen en begeleiden u graag bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer in de omgeving van Oss, Heesch of Uden!

Prachtige sanitair producten bij uw badkamer

Een badkamer of toilet kunt u van een nieuwe impuls voorzien door nieuwe sanitair producten. Is uw sanitair aan vervanging toe? Onder sanitair vindt u een uitgebreid assortiment van zowel A als opkomende merken. U vindt hier onder andere:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Toiletten;
  • Wastafels.

Voor het complete sanitair assortiment nodigen wij u van harte uit in onze ruime showroom. Hier staan diverse producten gepresenteerd. Ideaal om inspiratie te verkrijgen voor uw badkamer of toilet.

Professionele werkwijze van Verwijst

Een nieuwe badkamer kiezen doet u niet iedere dag. Het is belangrijk om goede keuzes te maken op het gebied van vormgeving en comfort. Wij helpen u graag bij het maken van deze beslissingen. Gezamenlijk brengen wij aandachtig al uw wensen in kaart. U bent bij Verwijst verzekerd van:

  • Een 3D ontwerp;
  • Hoogwaardige materialen;
  • Helderheid in de offerte en de werkzaamheden die wij verrichten.

Plan een afspraak in de showroom in

Heeft u vragen over onze producten? Wilt u direct een afspraak inplannen voor uw nieuwe badkamer in regio Oss? Neem contact op met Verwijst. Als badkamer-, sanitair- en tegelspecialist staan wij voor u klaar met een passend advies. Alvast een impressie verkrijgen van de mogelijkheden? Kijk op onze Facebookpagina voor diverse gerealiseerde projecten. Wij heten u alvast van harte welkom bij Verwijst voor uw badkamer in omgeving Oss, Heesch en Uden.

Contactformulier

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!