60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Badkamer Oss

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Verwijst levert badkamers in regio Oss die passen bij uw wensen, smaak en budget. In diverse badkamerstijlen voldoen wij aan alle wensen die u stelt. Wilt u liever een complete badkamer op maat? Een badkamer die u zelf kunt ontwerpen? Maak een afspraak in onze showroom en realiseer uw droombadkamer. Onze adviseurs helpen en begeleiden u bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer in de omgeving van Oss!

Prachtige sanitair producten

Een badkamer of toilet kunt u van een nieuwe impuls voorzien door nieuwe sanitair producten. Is uw sanitair aan vervanging toe? Onder sanitair vindt u een uitgebreid assortiment met zowel A als opkomende merken. U vindt hier onder andere:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Toiletten;
  • Wastafels.

Voor het complete sanitair assortiment nodigen wij u van harte uit in onze ruime showroom. Hier staan diverse producten gepresenteerd. Ideaal om een inspiratie te verkrijgen voor uw badkamer of toilet.

Werkwijze Verwijst

Een nieuwe badkamer kiezen doet u niet iedere dag. Het is belangrijk om goede keuzes te maken op het gebied van vormgeving en comfort. Wij helpen u graag bij het maken van deze beslissingen. Gezamenlijk brengen wij aandachtig al uw wensen in kaart. U bent bij Verwijst verzekerd van:

  • Een 3D ontwerp;
  • Hoogwaardige materialen;
  • Helderheid in de offerte en de werkzaamheden die wij verrichten.

Heeft u vragen over onze producten? Wilt u direct een afspraak inplannen voor uw nieuwe badkamer in regio Oss? Neem contact op met Verwijst. Als badkamer-, sanitair- en tegelspecialist staan wij voor u klaar met een passend advies. Alvast een impressie verkrijgen van onze mogelijkheden? Kijk op onze facebookpagina voor diverse gerealiseerde projecten. Wij heten u alvast van harte welkom bij Verwijst voor uw badkamer in omgeving Oss!

Contactformulier

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair?
Neem dan contact op met Verwijst!