We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Zeeland

Maak van uw badkamer een ontspannende ruimte met hulp van Verwijst. Op korte afstand van Zeeland zijn wij dé specialist in badkamers. Maak een afspraak!

Maak van uw badkamer een ontspannende ruimte met hulp van Verwijst. Op korte afstand van Zeeland zijn wij dé specialist in badkamers. U kunt in onze showroom terecht voor:

Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Wij laten u graag de mogelijkheden zien met betrekking tot badkamers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke, tijdloze of klassieke badkamerstijl. Tevens kunt u eigen elementen kiezen voor de indeling van uw badkamer. Maak gebruik van badkamerontwerp om alvast uw badkamer naar wens samen te stellen.

Speciale items voor uw relaxruimte

Wellicht dat u al ideeën heeft voor het ombouwen of vernieuwen van uw badkamer. Onze specialisten helpen u graag met deskundig advies. Zo adviseren wij ten zeerste om te kijken naar sanitair producten en badkameritems. Dit zijn namelijk belangrijke details (oftewel elementen) om uw ruimte van enige glans te voorzien. Bij Verwijst heeft u een ruime keuze in:

Daarnaast vindt u bij ons diverse badkameritems. U kunt dan denken aan sunshowers en badkamerradio's.

Maak een afspraak in onze showroom

Laat uw badkamer ombouwen of vernieuwen in de regio Zeeland door Verwijst. Wij bieden alles onder één dak en zorgen dat u écht kunt genieten van uw badkamer. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Verwijst: úw badkamer, tegel & sanitairspecialist in Uden!

Volg Verwijst op Facebook voor nieuwtjes

Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u ons volgen op Facebook. Wij plaatsen met enige regelmaat leuke nieuwtjes op onze pagina. Alvast welkom bij Verwijst!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.