badkamer inspiratie

Badkamer Wijchen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u een nieuwe badkamer in regio Wijchen? Verwijst is bij uitstek uw badkamerspecialist. U kunt bij ons terecht voor het vernieuwen én verbouwen van uw badkamer. Onze specialisten maken van uw badkamer een relaxruimte waar u intens kunt genieten.

Passende stijl voor gewenste badkamer

In onze showroom vindt u diverse badkamerstijlen met bijbehorend sanitair gepresenteerd staan. Kom gerust eens langs voor een impressie van de mogelijkheden. Maak van uw badkamer een échte relaxruimte met een van de volgende badkamerstijlen:

Heeft u al een indruk hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Via badkamer ontwerp kunt u alvast een ontwerp maken van uw nieuwe relaxruimte. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met onze specialisten voor het bespreken van uw wensen. Wij luisteren gericht naar uw wensen en voorkeuren, zodat u uw droombadkamer in de omgeving van Wijchen verkrijgt.

Badkameritems en sanitair voor uw badkamer

Verder bieden wij passende producten/items om uw badkamer volledig af te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan vloerverwarming of een sunshower. Zeer wenselijk om optimaal te genieten van uw badkamer.

Plan een afspraak in de showroom

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak in de showroom. U vindt onze showroom in Uden, op korte rijafstand van Wijchen. Met het maken van afspraak bent u gewaarborgd van adviezen, tips én inzicht in de mogelijkheden. Badkamerspecialist Verwijst: voor badkamers in regio Wijchen.

Dé badkamer- en sanitairwinkel in regio Wijchen

Maak kennis met Verwijst door ons te volgen op Facebook. Op onze pagina plaatsen wij namelijk regelmatig nieuwe geplaatste badkamers bij klanten. Ideaal om een impressie te krijgen voor úw relaxruimte.

Contactformulier