60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Badkamer Wijchen

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Wilt u een nieuwe badkamer in regio Wijchen? Verwijst is bij uitstek uw badkamerspecialist. U kunt bij ons terecht voor het vernieuwen én verbouwen van uw badkamer. Onze specialisten maken van uw badkamer een relaxruimte waar u intens kunt genieten.

Heeft u al een indruk hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Via badkamerontwerp kunt u alvast een ontwerp maken van uw nieuwe relaxruimte. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken met onze specialisten voor het bespreken van uw wensen. Wij luisteren gericht naar uw wensen en voorkeuren, zodat u uw droombadkamer in de omgeving van Wijchen verkrijgt!

Passende stijl voor gewenste badkamer

In onze showroom vindt u diverse badkamerstijlen met bijbehorend sanitair gepresenteerd staan. Kom gerust eens langs voor een impressie van de mogelijkheden. Maak van uw badkamer een échte relaxruimte met een van de volgende badkamerstijlen:

Passende badkameritems voor uw badkamer

Verder bieden wij passende producten/items om uw badkamer volledig af te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan vloerverwarming of een sunshower. Zeer wenselijk om optimaal te genieten van uw badkamer!

Plan een afspraak in

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak in de showroom. U vindt onze showroom in Uden, op korte rijafstand van Wijchen. Met het maken van afspraak bent u gewaarborgd van adviezen, tips én inzicht in de mogelijkheden. Verwijst: úw badkamerspecialist in regio Wijchen!

Maak met ons kennis

Maak kennis met Verwijst door ons te volgen op Facebook. Op onze pagina plaatsen wij namelijk regelmatig nieuwe geplaatste badkamers bij klanten. Ideaal om een impressie te krijgen voor úw relaxruimte.

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier