This is custom heading element

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bent u woonachtig in omgeving Den Bosch en wilt u een nieuwe badkamer? Kom een kijkje nemen in de showroom van Verwijst. Het assortiment van badkamers, sanitair en tegels is één van de grootste van Noord-Brabant. Verder bent u bij Verwijst gewaarborgd van ervaren adviseurs. Onze specialisten weten daarom altijd een passend advies te verstrekken voor het vernieuwen of renoveren van uw badkamer. Dit maakt Verwijst dé specialist voor uw badkamer in Den Bosch en omgeving!

Dé juiste badkamerstijl straalt sfeer uit

Onze adviseurs beschikken over een up-to-date kennis omtrent alle trends en ontwikkelingen op badkamergebied. Wij kunnen u derhalve uitstekende adviseren over badkamerstijlen. Met de juiste badkamerstijl laat u een sfeer uitstralen die bij u past. U kunt kiezen voor één van de volgende stijlen:

Úw sanitair specialist in regio Den Bosch

Wilt u uw sanitair vervangen? Bij Verwijst verkopen wij barmeubelen, spiegelkasten, baden, douchesets, kranen, verwarming en toiletten. Indien gewenst kunt u ook bij ons terecht voor minder gerenommeerde merken. Bezoek gerust eens onze showroom. Ongetwijfeld vindt u bij ons dé juiste producten!

Gratis ontwerp van uw droombadkamer in den Bosch

Heeft u al ideeën voor uw nieuwe badkamer? Een mooie badkamer ontstaat vanuit een goed ontwerp. Met onze gratis tool, badkamer ontwerp, kunt u alvast een ontwerp maken van uw droombadkamer. Nadien verkrijgt u een bericht met meer informatie omtrent het nieuwe ontwerp. Vervolgens is het mogelijk om een afspraak te maken in de showroom om het ontwerp te bespreken. Natuurlijk kunt u ook direct in onze showroom terecht. Samen met ervaren adviseurs wordt uw badkamer samengesteld.

Meer dan 1.000 tegels in voorraad

Bij Verwijst verkopen wij tevens wandtegels, vloertegels en keramisch parket. In ons assortiment van tegels verkopen wij zowel A als opkomende merken. U kunt onder andere denken aan:

Neem contact met ons op

U bent van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar met een deskundig advies. U kunt ook met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verwijst: voor uw badkamer in regio Den Bosch!

Contactformulier