badkamer inspiratie

Badkamer Den Bosch

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bent u woonachtig in omgeving Den Bosch en wilt u een nieuwe badkamer? Kom een kijkje nemen in de showroom van Verwijst. Het assortiment van badkamers, sanitair en tegels is één van de grootste van Noord-Brabant. Verder bent u bij Verwijst gewaarborgd van ervaren adviseurs. Onze specialisten weten daarom altijd een passend advies te verstrekken voor het vernieuwen of renoveren van uw badkamer. Dit maakt Verwijst dé specialist voor uw badkamer in Den Bosch en omgeving!

Dé juiste badkamerstijl straalt sfeer uit

Onze adviseurs beschikken over een up-to-date kennis omtrent alle trends en ontwikkelingen op badkamergebied. Wij kunnen u derhalve uitstekende adviseren over badkamerstijlen. Met de juiste badkamerstijl laat u een sfeer uitstralen die bij u past. U kunt kiezen voor één van de volgende stijlen:

Úw sanitair specialist in regio Den Bosch

Wilt u uw sanitair vervangen? Bij Verwijst verkopen wij barmeubelen, spiegelkasten, baden, douchesets, kranen, verwarming en toiletten. Indien gewenst kunt u ook bij ons terecht voor minder gerenommeerde merken. Bezoek gerust eens onze showroom. Ongetwijfeld vindt u bij ons dé juiste producten!

Gratis ontwerp van uw droombadkamer in den Bosch

Heeft u al ideeën voor uw nieuwe badkamer? Een mooie badkamer ontstaat vanuit een goed ontwerp. Met onze gratis tool, badkamer ontwerp, kunt u alvast een ontwerp maken van uw droombadkamer. Nadien verkrijgt u een bericht met meer informatie omtrent het nieuwe ontwerp. Vervolgens is het mogelijk om een afspraak te maken in de showroom om het ontwerp te bespreken. Natuurlijk kunt u ook direct in onze showroom terecht. Samen met ervaren adviseurs wordt uw badkamer samengesteld.

Meer dan 1.000 tegels in voorraad

Bij Verwijst verkopen wij tevens wandtegels, vloertegels en keramisch parket. In ons assortiment van tegels verkopen wij zowel A als opkomende merken. U kunt onder andere denken aan:

Welke badkamer heeft uw voorkeur?

Heeft u zich inmiddels een beeld kunnen vormen van uw droombadkamer? Of heeft u nog twijfels over de meubels die u graag wilt plaatsen? Wilt u een eigen persoonlijke wellness ruimte voor een ontspannen begin van de dag of om de dag mee te eindigen voordat u gaat slapen? Uw eigen spa-beleving in uw woning is tegenwoordig voor veel huizenbezitters een grote droom. Daarom is het belangrijk om goed te overwegen wat uw wensen zijn. Woont u in Den Bosch of in de omgeving hiervan? Maak dan een afspraak met een van de badkamerspecialisten van Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair. Zij kunnen uw wensen omzetten naar een prachtige droombadkamer die met al uw wensen rekening houdt voor wat betreft het realiseren van uw badkamer. Wellicht vindt u een sunshower belangrijk zodat u altijd een gezond kleurtje heeft? Of wilt u graag vloerverwarming zodat u altijd comfortabel met blote voeten de badkamer kunt bezoeken? Misschien wilt u graag altijd een frisse geur en wilt u graag een geurafzuiging? Ook kunt u uw badkamer laten aanpassen wanneer u bijvoorbeeld wat ouder of minder valide bent. Door het plaatsen van een douchezitje of het aanpassen van een douchecabine bijvoorbeeld. Zoveel mensen, zoveel wensen. Verwijst luistert en realiseert.

Neem contact met ons op

U bent van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar met een deskundig advies. U kunt ook met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verwijst: voor uw badkamer in regio Den Bosch!

 

In onze sanitairwinkel in Uden loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

Contactformulier