badkamer inspiratie

Badkamer Wanroij

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Droomt u van een nieuwe badkamer? Met een ruime showroom van 1200 m² is Verwijst dé badkamerspecialist van Noord-Brabant. Op korte rijafstand van Wanroij dragen wij zorg voor de realisatie van prachtige badkamers. Met een hart voor het vak verkrijgt u de droombadkamer die altijd al heeft willen hebben. Benieuwd? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak in de showroom. Met een ruime ervaring van 60 jaar in badkamers, tegels & sanitair zijn wij een begrip in de omgeving van Wanroij.

Verwijst levert complete badkamers van A tot Z op

Bij Verwijst vindt u all-in badkamers. U heeft hierbij keuze uit diverse badkamerstijlen. Gedacht kan worden aan de volgende badkamerstijlen:

Wilt u een Geberit Aquaclean toilet, een Sunshower of denkt u aan vloerverwarming in uw badkamer? Er zijn talloze extra mogelijkheden voor uw badkamer. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van aangepaste badkamers conform uw wensen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een douchezitje of het realiseren van een aangepaste douchecabine. Door rekening te houden met uw wensen, verkrijgt u een badkamer waar u nog jaren van geniet. Van ontwerp tot realisatie, Verwijst levert uw nieuwe badkamer van A tot Z op in Wanroij en omgeving.

Bezoek onze prachtige showroom van 1200m² in Noord-Brabant

Wij zijn erg trots op onze showroom. Bij binnenkomst proeft u direct de sfeer van onze badkamers, waarbij nadrukkelijk rekening is gehouden met comfort. Het is voor ons erg belangrijk dat u zich in uw nieuwe badkamer volledig kunt ontspannen en genieten. Op locatie vindt u daarom alle ingrediënten om van uw nieuwe badkamer een succesnummer te maken. Verder bieden wij uitgebreide mogelijkheden om uw eigen badkamer te ontwerpen. Plan vrijblijvend een afspraak in met Verwijst. Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie en deskundig advies voor uw badkamer. Een impressie van de mogelijkheden verkrijgt u alvast via onze Facebookpagina. Verwijst: voor uw badkamer in regio Wanroij!

Contactformulier