Badkamer Sint Anthonis

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op korte rijafstand van Sint Anthonis bent u bij Verwijst aan het juiste adres voor uw badkamer. Heeft u de wens om uw badkamer te renoveren? Om een droombadkamer te bouwen, volledig conform uw wensen en voorkeuren? Plan een afspraak in om uw wensen door te spreken. Eventuele vragen stelt u via telefoonnummer: 0413-262078. Verwijst: voor uw nieuwe badkamer in Sint Anthonis en omgeving.

Diverse badkamerstijlen voor uw wensen

Uw badkamer hoort een échte relaxruimte te zijn waar u zich eventjes helemaal kunt terugtrekken. Een plek voor ontspanning en rust. Wilt u alles uit uw nieuwe badkamer halen? Bij Verwijst heeft u keuze uit de volgende badkamerstijlen:

Heeft u al een eigen ontwerp in gedachten? Wij bespreken graag uw wensen door, zodat u een relaxruimte conform uw wensen en voorkeuren verkrijgt. Indien u al enkele ideeën heeft, kunt u deze ideeën verwerken in een ontwerp. Maak hiervoor gebruik van SaniNet, onze ontwerpsoftware. Uiteraard kunt u ook een foto van een bestaande badkamer insturen. Wij bespreken vervolgens graag met u de mogelijkheden.

Badkamers, tegels & sanitair

Al meer dan zestig jaar staan wij voor klanten klaar op het gebied van badkamers, tegels & sanitair. Wat uw wensen ook zijn; Verwijst levert passie, kwaliteit én vakmanschap. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u te allen tijde het gewenste resultaat.

Als geen ander weten wij dat passende sanitair producten uw badkamer maken of breken. U vindt daarom bij Verwijst een passend assortiment van sanitair. Hierbij kunt u kiezen tussen opkomende en gerenommeerde merken. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden of laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten. In de omgeving van Sint Anthonis heten wij u van harte welkom voor uw badkamer en passend sanitair.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Verwijst voor uw badkamer kan betekenen in regio Sint Anthonis? Ga het gesprek met onze medewerkers aan en ontdek wat er mogelijk is voor uw badkamer. Om kennis te maken met diverse opgeleverde badkamers, bezoekt u onze Facebookpagina. Alvast tot ziens bij Verwijst.

Contactformulier