badkamer inspiratie

Badkamer Sint Anthonis

Op korte rijafstand van Sint Anthonis bent u bij Verwijst aan het juiste adres voor uw badkamer. Heeft u de wens om uw badkamer te renoveren? Om een droombadkamer te bouwen, volledig conform uw wensen en voorkeuren? Plan een afspraak in om uw wensen door te spreken. Eventuele vragen stelt u via telefoonnummer: 0413-262078. Verwijst: voor uw nieuwe badkamer in Sint Anthonis en omgeving.

Diverse badkamerstijlen voor uw wensen

Uw badkamer hoort een échte relaxruimte te zijn waar u zich eventjes helemaal kunt terugtrekken. Een plek voor ontspanning en rust. Wilt u alles uit uw nieuwe badkamer halen? Bij Verwijst heeft u keuze uit de volgende badkamerstijlen:

Heeft u al een eigen ontwerp in gedachten? Wij bespreken graag uw wensen door, zodat u een relaxruimte conform uw wensen en voorkeuren verkrijgt. Indien u al enkele ideeën heeft, kunt u deze ideeën verwerken in een ontwerp. Maak hiervoor gebruik van SaniNet, onze ontwerpsoftware. Uiteraard kunt u ook een foto van een bestaande badkamer insturen. Wij bespreken vervolgens graag met u de mogelijkheden.

Badkamers, tegels & sanitair

Al meer dan zestig jaar staan wij voor klanten klaar op het gebied van badkamers, tegels & sanitair. Wat uw wensen ook zijn; Verwijst levert passie, kwaliteit én vakmanschap. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u te allen tijde het gewenste resultaat.

Als geen ander weten wij dat passende sanitair producten uw badkamer maken of breken. U vindt daarom bij Verwijst een passend assortiment van sanitair. Hierbij kunt u kiezen tussen opkomende en gerenommeerde merken. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden of laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten. In de omgeving van Sint Anthonis heten wij u van harte welkom voor uw badkamer en passend sanitair.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Verwijst voor uw badkamer kan betekenen in regio Sint Anthonis? Ga het gesprek met onze medewerkers aan en ontdek wat er mogelijk is voor uw badkamer. Om kennis te maken met diverse opgeleverde badkamers, bezoekt u onze Facebookpagina. Alvast tot ziens bij Verwijst.

Een adviseur inschakelen voor de badkamer

De keuze voor het type badkamer dat u wenst gaat niet over één nacht ijs. U gaat immers jarenlang gebruik maken van deze ruimte. Dagelijks zal uw dag hier beginnen en eindigen. Heeft u een gezin met jonge kinderen of kiest u juist liever voor een aangepaste badkamer waar u de ruimte heeft om veilig te kunnen bewegen? Nadat u heeft gekozen voor de stijl waarin u de badkamer wilt realiseren, kunt u een keuze maken voor de tegels en het sanitair. Door samen met onze specialist de showroom te bezoeken, kunt u zich laten inspireren en adviseren. Bij het vaststellen van de tegels die u wilt, kunt u ook overwegen om deze in een bepaald patroon aan te laten brengen. Kiest u voor het visgraatmotief of kiest u voor een standaardpatroon? Wilt u verschillende tegels combineren of kiest u voor het leggen van één tegel? Tegenwoordig worden ook vaak vloertegels voor de wanden gebruikt om één geheel te creëren.  Er is zoveel om over na te denken, maar met de hulp en het advies van onze specialist gaat u uw eigen unieke badkamer samenstellen zonder keuzestress. Neem alvast een kijkje in onze showroom en lees de referenties op de website. Via ons contactformulier kunt u uw bezoekje aan de showroom inplannen en aangeven wat uw reden is. Onze adviseur zal dan deze tijd voor u reserveren.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier