badkamer inspiratie

Badkamer Vught

Wilt u uw badkamer gaan verbouwen of een nieuwe badkamer laten bouwen? Ook als u uit de regio Vught komt, is het de moeite waard om Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair in Uden te bezoeken. Wij zijn al ruim 60 jaar dé specialist in badkamers in de regio en wij verzorgen complete badkamers, van ontwerp tot en met realisatie. Op korte rijafstand van Vught kunt u onze badkamer experts inschakelen voor het realiseren van uw droombadkamer.

Welke badkamer heeft uw voorkeur?

Weet u al in welke stijl u uw badkamer wilt laten bouwen? Badkamers zijn in het algemeen onderverdeeld in drie stijlen:

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit één van deze stijlen, kunt u gaan kiezen welke tegels, meubels en sanitair uw voorkeur hebben. Dankzij een ruime keuze uit meer dan 1000 vloer- en wandtegels vindt u altijd de juiste tegels. Wellicht kiest u voor een Keramisch parket? Deze tegels geven de uitstraling van een houten vloer met alle voordelen van keramische tegels. Keramische tegels vragen een minimaal onderhoud en hebben zeer slijt- en krasvaste eigenschappen. Voor gezinnen met kleine kinderen zijn deze keramische tegels ideaal. Ook voor vloerverwarming is deze tegel zeer geschikt. Tegels bepalen de sfeer in de badkamer in combinatie met de verlichting.

Neem een specialist in de arm

Een badkamer renoveren of laten plaatsen vraagt de nodige expertise. Denk aan leidingen verleggen of elektra. De adviseurs van Verwijst weten welke onzichtbare werkzaamheden er nodig zijn om vervolgens de badkamer te kunnen inrichten. Onze adviseurs nemen u stapsgewijs mee door het proces en u adviseren u hierover. Wilt u een afspraak inplannen met een van onze adviseurs om de showroom te bezoeken? Tijdens dit bezoek kunt u alle wensen doorspreken en samen met de specialist een 3D ontwerp maken van uw badkamer. Zo krijgt de badkamer snel vorm en kunt u uw tegels, meubels en sanitair gaan uitkiezen. Onze adviseur kan snel uw wensen omzetten in de badkamer waar u van droomt.

Speciale items voor de badkamer

Luxe items zoals vloerverwarming of een Sunshower worden tegenwoordig vaak geplaatst in nieuwe badkamers. Een gezond kleurtje opdoen en vitamine D opbouwen tijdens het douchen is iets dat steeds meer klanten willen. Een speciale regendouche of juist een massage douche kan de ervaring tijdens het douchen bijzonder maken. Uw badkamer is de plek in huis waar u de dag gaat starten of eindigen. Dit ritueel is voor veel mensen een belangrijk moment van de dag. Heeft u kleine kinderen? Die spelen graag in een bad en komen er tot rust. Zijn de kinderen de deur uit? Dan gaat de voorkeur vaak uit naar een ruime douche waarin u zich veilig en comfortabel kunt bewegen. Voor elke gezinssamenstelling is er een perfecte en effectieve badkamer te realiseren.

Dé specialist voor de regio Vught

Wilt u graag een expert inschakelen in de buurt van Vught? Verwijst, Badkamers, Tegels & Sanitair is gevestigd in Uden, op korte rijafstand van Vught. Bezoekt u onze showroom en stel de badkamer van uw dromen samen. Onze expert gaat u hierin bijstaan. Alle wensen worden besproken en uw bezoek aan de showroom zal u zeker inspireren. Wilt u graag een afspraak maken? Plan dan via de website bij contact het formulier in en maak kenbaar welke vragen en wensen u heeft. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droombadkamer. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Ons telefoonnummer is: 0413-262078. Graag tot ziens in onze showroom!

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier