badkamer inspiratie

Badkamer Volkel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Maak van uw badkamer dé ultieme relaxruimte met een beetje hulp van Verwijst. Als badkamerspecialist zijn wij gevestigd in Uden, op korte rijafstand van Volkel. Wilt u alles uit uw nieuwe badkamer halen? Slechts een gedeelte van uw badkamer laten renoveren? Voor al uw badkamerwensen bent u bij ons aan het juiste adres. Geef ons een belletje en plan direct een afspraak in. Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom voor een impressie van de mogelijkheden op badkamergebied.

Een badkamer van de hoogste kwaliteit

Hedendaags hebben wij al vele prachtige badkamers opgeleverd in Volkel en omgeving. Van landelijk tot modern, bij Verwijst kiest u altijd een badkamerstijl die bij u past. Verder staan wij voor de volgende kenmerken bij de begeleiding van uw badkamer:

  • Een passend badkamerdesign conform uw wensen;
  • Zowel ontwerp als oplevering;
  • Mogelijkheden tot extra attributen.

Met betrekking tot extra attributen kunt u denken aan de oplevering van een badkamer met een sunshower of vloerverwarming. Neem gerust een kijkje onder overige items voor diverse badkameritems om uw badkamer af te maken.

Complete badkamer met passend sanitair

Uw badkamer is pas compleet met bijpassend sanitair. Verwijst biedt een uitgebreid assortiment van sanitair producten aan. U heeft hierbij keuze uit zowel gerenommeerde als opkomende merken. Zodoende heeft u een uitgebreide keuze in iedere prijsklasse. Populaire sanitair producten in ons assortiment zijn badmeubels, kranen en toiletten. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze ruime showroom en ervaar direct passie, kwaliteit én vakmanschap. Wij laten graag aan u zien dat u bij Verwijst moet zijn voor uw nieuwe badkamer in omgeving Volkel.

Bij uitstek úw badkamerspecialist in regio Volkel

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Om op de hoogte te blijven van diverse nieuwtjes, kunt u ons volgen op Facebook. Verwijst heet u alvast van harte welkom in de showroom!

Contactformulier