badkamer inspiratie

Badkamer Boekel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verfrissend, modern, klassiek of vernieuwend, Verwijst biedt prachtige badkamers voor u thuis. Bent u op zoek naar dé badkamerspecialist in de omgeving van Boekel? Een vakman die uw badkamer op een professionele wijze vernieuwd? Gevestigd in Uden presenteren wij een uitgebreide showroom van 1.200 m² met de volgende badkamerstijlen:

Heeft u al ideeën omtrent de invulling van uw nieuwe badkamer? Ga aan de slag met badkamer ontwerp voor het ontwerpen van uw droombadkamer en plan vervolgens een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken. Zo verkrijgt u de droombadkamer die u altijd al heeft willen hebben!

Sanitair om uw badkamer te completeren

Het juiste sanitair maakt uw badkamer of toiletruimte af. Wilt u graag een passend advies van dé badkamer-, tegel– en sanitairspecialist? Verwijst helpt u bij de keuze van de juiste sanitair producten. Bezoek onze showroom om het uitgebreide aanbod te bekijken en inzicht te krijgen in de vele mogelijkheden, of plan direct uw afspraak in. U heeft een ruime keuze in:

  • Baden,badmeubels en douchesets;
  • Kranen en wastafels;
  • Toiletten;
  • Radiatoren.

Speciale items voor dé extra touch!

Naast sanitair vindt u prachtige badkameritems op uw badkamer van enige glans te voorzien. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan sunshowers, vloerverwarming of een badkamerradio.

Maak een afspraak met onze badkamerspecialisten!

Op korte rijafstand van Boekel vindt u Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Kom gerust eens langs om kennis te maken met ons prachtige assortiment. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken met onze badkamerspecialisten, zodat u gewaarborgd bent van scherpe adviezen en inzicht in de mogelijkheden. Verwijst: voor het vernieuwen van uw badkamer!

In onze sanitairwinkel in Uden loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

Contactformulier