badkamer inspiratie

Badkamer Vinkel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst is uw partner voor badkamers, tegels en sanitair in de omgeving van Vinkel. Als badkamerspecialist bieden wij een compleet assortiment van badkamers op korte rijafstand van Vinkel. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag om alles uit uw nieuwe badkamer te halen.

Altijd dé juiste badkamer

U bent op zoek naar een nieuwe badkamer. Waarschijnlijk komen er dan veel vragen op u af. Welke materialen wil ik gebruiken? Welk sanitair is geschikt? Wat past er binnen het budget? Daarom is het vaak prettig om met een deskundig persoon te spreken om uw wensen helder te krijgen. Verwijst helpt u graag met het maken van de juiste keuzes. Wij kunnen ook een 3D-ontwerp voor u maken. Daaraan kunt u vervolgens zien wat er wel of niet in uw badkamer kan en hoe het eruit komt te zien. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en de gekozen materialen, maken wij voor u een offerte op maat. Natuurlijk nemen wij deze graag nog een keer met u door. U weet dan zeker wat u kunt verwachten.

Een tijdloze badkamer of toch modern?

Wilt u een tijdloze badkamer met neutrale kleuren of wilt u een badkamer die geheel uw eigen stijl uitstraalt? Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren. U kunt bij ons daarvoor kiezen uit de volgende badkamerstijlen:

Contacteer ons

Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan met uw badkamer? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0413-262078. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom om een kijkje te nemen naar onze gepresenteerde badkamers. Wilt u graag een eerste impressie van ons werk? Kijk dan eens op onze Facebookpagina.

Contactformulier