badkamer inspiratie

Badkamer Heesch

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op korte rijafstand van Heesch kunt u bij Verwijst terecht voor badkamer. Als badkamerspecialist bieden wij prachtige badkamers voor bij u thuis. Is uw huidige badkamer verouderd? Wilt u uw badkamer vernieuwen met een andere badkamerstijl? Voor al uw badkamerwensen helpen onze specialisten u graag. Maak een afspraak in onze showroom en verkrijg inzicht in de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat u dé ultieme badkamer bij u thuis verkrijgt in regio Heesch.

Moderne, design of tijdloze stijl

Met betrekking tot badkamers heeft u vele mogelijkheden. Wij laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom. U kunt kiezen uit de volgende badkamerstijlen:

Heeft u al uw ideale relaxruimte in gedachten? Design uw badkamer dan verder met badkamer ontwerp. Met onze gratis online tool kunt u eenvoudig uw badkamer naar eigen wensen en producten samenstellen. U kunt vervolgens een afspraak maken met onze specialisten om het ontwerp te bespreken. Zo verkrijgt u direct inzicht in de mogelijkheden. Daarnaast bent u met een afspraak in de showroom gewaarborgd van passende adviezen en tips. Dit maakt Verwijst dé badkamerspecialist in de omgeving van Heesch, Oss en Den Bosch.

Sanitair: passende meubels voor uw badkamer

Uw badkamer is niet enkel een ruimte om uw lichaam te reinigen, maar ook een ruimte om tot rust te komen. Een moment voor ontspanning en om uzelf weer nieuwe energie te geven. Om de dag fris te beginnen of om de dag mee af te sluiten. U brengt meer tijd in de badkamer door dan u wellicht verwacht. Trakteer uzelf daarom dan ook op een spa beleving in huis. Neem het ligbad wat u wenst en kies die mooie tegeltjes, geplaatst in een motief dat u echt mooi vindt. Uw badkamer zal u het plezier geven wanneer u weer binnenloopt. De meubels en het sanitair dat u gaat plaatsen zal uw dag prettiger maken als u de mooie badlakens weer op de juiste plaats kunt opbergen. Neemt u extra belichting voor uw spiegel zodat u zich veilig kunt scheren of uw make up wilt aanbrengen? Allemaal activiteiten die u elke dag zult herhalen.

Schrijf uw wensen op en neem ze mee! Onze adviseurs zijn erin gespecialiseerd om uw wensen om te zetten in een praktische setting of decor. U zult zeer content zijn wanneer de badkamer vorm krijgt en u uiteindelijk gebruik kunt gaan maken van de comfortabele ruimte. Geef uzelf het comfort en de beleving! Maak gebruik van het 3D ontwerp en werk samen met de adviseur toe naar uw droombadkamer. Uw badkamer zal uniek zijn en u zult geen tweede, exact dezelfde vinden. Met trots zult u de badkamer tonen aan uw vrienden en kennissen!

Bezoek onze showroom voor een impressie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u een nieuwe badkamer in de omgeving van Heesch, Oss of Den Bosch? Maak een afspraak of bezoek direct onze showroom in Uden. Onze specialisten heten u graag van harte welkom en zorgen ervoor dat u alles uit uw nieuwe badkamer haalt. Een kleine impressie van Verwijst kunt u alvast verkrijgen via onze pagina op Facebook.

Contactformulier