badkamer inspiratie

Badkamer Vianen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u een nieuwe badkamer in uw woning en woont u in de omgeving van Vianen? Verwijst is dé badkamerspecialist voor u. Ons assortiment van badkamers, tegels en sanitair is één van de grootste van Noord-Brabant. Kom gerust eens langs in onze showroom voor meer informatie. Onze ervaren adviseurs voorzien u van passend advies voor de realisatie van uw droombadkamer. Voor het maken van afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Op korte rijafstand van Vianen staan wij klaar voor het verwezenlijken van uw nieuwe badkamer.

Aan tafel met een deskundige

Met de realisatie van een badkamer komen diverse vragen op u af. Het is dan vaak prettig om samen met een deskundig persoon rond de tafel te gaan om uw wensen helder te krijgen. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes. U kunt alvast nadenken over de volgende vragen:

  • Welk sanitair wilt u hebben in uw badkamer?
  • Voor welk materiaal kiest u?
  • Hoe wilt u de ruimte indelen?
  • Welke badkamerstijl past bij u?
  • Welke kleuren wilt u terugzien in de badkamer?
  • Wat past er binnen uw budget?

Van ontwerp tot realisatie

Een goede badkamer begint met een goed ontwerp. Met onze gratis tool, badkamer ontwerp, kunt u alvast een ontwerp maken van uw droombadkamer. Vervolgens bespreken onze specialisten het ontwerp met u. U kunt ook een afspraak maken om uw wensen te bespreken. Onze deskundige medewerkers maken daarna een ontwerp voor u. Voor de realisatie kunt u zelf aan de slag, gebruikmaken van ons netwerk óf alles door Verwijst laten regelen. Hierbij zorgen wij voor gehele project; wij overzien de gevraagde werkzaamheden.

Maak een afspraak

Kom langs in onze showroom om te zien wat de mogelijkheden voor uw droombadkamer zijn in regio Vianen. Specialisten van Verwijst staan klaar met deskundig advies om u te helpen. Neem contact met op door ons contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar 0413-262078. Wij voorzien u graag van meer informatie voor uw badkamer in Vianen en omgeving.

Contactformulier