badkamer inspiratie

Badkamer Venlo

In regio Venlo kunt u uitstekend voor uw nieuwe badkamer terecht bij Verwijst. In onze showrooms staan diverse badkamerstijlen gepresenteerd in verschillende opstellingen. U vindt de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Verbouw uw badkamer met een ontwerp

Uw nieuwe badkamer ontstaat uit een ontwerp dat voldoet aan al uw voorkeuren en wensen. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw droombadkamer? Wellicht dat u speciale wensen heeft ten aanzien van uw badkamer? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze badkamerspecialisten om uw wensen te laten inventariseren. Via badkamer ontwerp kunt u alvast aan de slag met het maken van een ontwerp. Uiteraard kunt u ook een foto meenemen van uw droombadkamer tijdens het inventarisatiegesprek. U vindt onze showroom met prachtige badkamers in Uden, op korte rijafstand van Venlo.

Úw specialist voor sanitair en speciale items

Naast uw badkamer kunt u bij ons terecht voor sanitair en speciale badkameritems. In ons assortiment vindt u baden, badmeubels en douchesets van zowel opkomende als gerenommeerde merken. Met betrekking tot speciale badkameritems vindt u onder andere het volgende bij Verwijst:

Wij bieden hierbij alles onder één dak aan. Dit betekent dat u installatie en montage uitstekend aan specialisten van Verwijst kunt overlaten. Wilt u liever zelf aan de slag of een vakman voor de klus inschakelen? Geen probleem, wij laten u vrij in de keuze die u maakt. Dit maakt Verwijst bij uitstek dé specialist voor uw badkamer in de omgeving van Venlo, Roermond en Panningen.

Wilt u graag onze showroom bezoeken? Plan dan uw afspraak in.

Bent u benieuwd geworden wat onze vakmannen voor u kunnen realiseren? Op korte rijafstand van de regio Venlo kunt u voorbeelden bekijken van een complete badkamer of voor tegels en sanitair in onze showroom te Uden. Hierdoor kunt u rustig bekijken welke stijl bij uw past. Uw wensen en ideeën leggen we bijeen en gaan aan de slag. Onze adviseurs kunnen uw wensen omzetten zodat uiteindelijk de badkamer kan worden gerealiseerd. Wordt het een spa beleving of heeft u andere specifieke wensen? Uw dag zal beginnen en eindigen in de badkamer voor u en uw medebewoners. Daarom is het van belang om te weten wat u nu wenst en later. Voor gepensioneerden zal een andere aanpak nodig zijn dan voor een gezin met kleine kinderen. Bij elke leeftijd horen andere behoeften en voorkeuren voor een badkamer. Wilt u graag een afspraak maken? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Hierin kunt u uw bezoek plannen en aangeven waarom u onze showroom wilt bezoeken. Dit geeft ons de mogelijkheid om tijd voor u vrij te maken en de afspraak in te plannen met een van onze adviseurs. U kunt ook bellen met onze klantenservice wanneer dit uw voorkeur heeft. Wij helpen u graag! Tot ziens in onze showroom.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier