Badkamer Venlo

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

In regio Venlo kunt u uitstekend voor uw nieuwe badkamer terecht bij Verwijst. In onze showrooms staan diverse badkamerstijlen gepresenteerd in verschillende opstellingen. U vindt de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Verbouw uw badkamer met een ontwerp

Uw nieuwe badkamer ontstaat uit een ontwerp dat voldoet aan al uw voorkeuren en wensen. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw droombadkamer? Wellicht dat u speciale wensen heeft ten aanzien van uw badkamer? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze badkamerspecialisten om uw wensen te laten inventariseren. Via badkamer ontwerp kunt u alvast aan de slag met het maken van een ontwerp. Uiteraard kunt u ook een foto meenemen van uw droombadkamer tijdens het inventarisatiegesprek. U vindt onze showroom met prachtige badkamers in Uden, op korte rijafstand van Venlo.

Úw specialist voor sanitair en speciale items

Naast uw badkamer kunt u bij ons terecht voor sanitair en speciale badkameritems. In ons assortiment vindt u baden, badmeubels en douchesets van zowel opkomende als gerenommeerde merken. Met betrekking tot speciale badkameritems vindt u onder andere het volgende bij Verwijst:

Wij bieden hierbij alles onder één dak aan. Dit betekent dat u installatie en montage uitstekend aan specialisten van Verwijst kunt overlaten. Wilt u liever zelf aan de slag of een vakman voor de klus inschakelen? Geen probleem, wij laten u vrij in de keuze die u maakt. Dit maakt Verwijst bij uitstek dé specialist voor uw badkamer in de omgeving van Venlo, Roermond en Panningen.

Plan uw afspraak in

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u snel een afspraak maken met dé badkamerspecialist in regio Venlo? Neem contact met ons op en laat u helpen door onze specialisten. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u ons alvast volgen op Facebook. Regelmatig plaatsen wij hier leuke realisaties bij klanten en nieuwe acties.

Contactformulier