60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Badkamer Venlo

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

In de regio van Venlo kunt u uitstekend terecht bij Verwijst voor uw badkamer. In onze showrooms staan diverse badkamerstijlen gepresenteerd in verschillende opstellingen. U vindt de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Uw nieuwe badkamer ontstaat uit een ontwerp dat voldoet aan al uw voorkeuren en wensen. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw droombadkamer? Wellicht dat u speciale wensen heeft ten aanzien van uw badkamer? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze badkamerspecialisten om uw wensen te laten inventariseren. Via badkamer ontwerp kunt u alvast aan de slag met het maken van een ontwerp. Uiteraard kunt u ook een foto meenemen van uw droombadkamer tijdens het inventarisatiegesprek.

Úw specialist voor sanitair en speciale items

Naast uw badkamer kunt u bij ons terecht voor sanitair en speciale badkameritems. In ons assortiment vindt u baden, badmeubels en douchesets van zowel opkomende als gerenommeerde merken. Met betrekking tot speciale badkameritems vindt u onder andere het volgende bij Verwijst:

  • Sunshowers;
  • Vloerverwarming;
  • Tv’s of radio’s voor in de badkamer.

Wij bieden hierbij alles onder één dak aan. Dit betekent dat u installatie en montage uitstekend aan specialisten van Verwijst kunt overlaten. Wilt u liever zelf aan de slag of een vakman voor de klus inschakelen? Geen probleem, wij laten u vrij in de keuze die u maakt. Dit maak Verwijst bij uitstek dé specialist voor uw badkamer in de omgeving van Venlo!

Plan uw afspraak in

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken met dé badkamerspecialist in regio Venlo? Neem contact met ons op en laat u zich helpen door onze specialisten. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u ons alvast volgen op Facebook. Regelmatig plaatsen wij hier leuke realisaties bij klanten en nieuwe acties!

Contactformulier

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!