badkamer inspiratie

Badkamer Eindhoven

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Als badkamer specialist in regio Eindhoven staat Verwijst voor u klaar met betrekking tot badkamers, tegels en sanitair. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit. Ons team van deskundige medewerkers begeleidt u graag in de keuzes die u maakt voor uw badkamer.

Professionele werkwijze voor uw badkamer in Eindhoven

U bent op zoek naar een badkamer in de regio van Eindhoven. Er komen vele vragen op u af. Vaak is het dan prettig om samen met een deskundig persoon rond de tafel te gaan om uw wensen helder te krijgen. U kunt alvast nadenken over de volgende vragen:

  • Welk sanitair wilt u graag hebben in uw badkamer;
  • Voor welk materiaal kiest u;
  • Hoe wilt u de ruimte indelen;
  • Welke badkamerstijl past bij u;
  • Welke kleuren wilt u terugzien in de badkamer;
  • Wat past er binnen uw budget.

Verwijst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Aan de hand van uw wensen kan er een 3D-ontwerp gemaakt worden. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw badkamer eruit kan gaan zien. Wanneer u 100% tevreden bent met het ontwerp en de gekozen materialen, maken wij voor u een offerte op maat.

Weet u al welke badkamerstijl uw voorkeur heeft?

Wanneer u gaat kiezen voor een badkamer is het belangrijk dat u ook stilstaat bij het toekomstig gebruik van de badkamer. Wanneer u een jong gezin heeft zijn de wensen voor een optimaal gebruik van de badkamer anders dan wanneer de kinderen het huis gaan verlaten. Bent u al wat ouder? Denk dan na over eventuele aanpassingen die u nodig heeft wanneer u wat slechter ter been bent. Het plaatsen van hulpmiddelen is dan zeker een aspect dat u kunt meenemen in uw ontwerp. Ouders met kleine kinderen willen graag een ligbad waarin de kinderen kunnen spelen. Terwijl de oudere kinderen liever onder de douche springen. Uw gezinssamenstelling en de hierbij horende voorkeuren zijn belangrijke overwegingen om mee te nemen. U en uw gezinsleden maken immers elke dag gebruik van de badkamer. Wilt u graag een Spa-beleving in uw badkamer? Met het plaatsen van een regendouche in combinatie met een sunshower?

Bij Verwijst, Badkamers, Tegels en Sanitair kunt u uw droombadkamer op maat laten maken zodat al uw wensen worden meegenomen en gerealiseerd. Voor een prettige start van de dag of om een lange dag mee af te sluiten. Woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven? Maak dan snel een afspraak met een van onze specialisten!

Afspraak maken voor uw nieuwe badkamer in Eindhoven

U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tevens kunt u ons telefonisch bereiken op 0413-262078. Om alvast een kleine impressie te verkrijgen van de vele realisaties, kunt u ons volgen op Facebook. Verwijst: uw badkamerspecialist in regio Eindhoven!

In onze sanitairwinkel in Uden, op minder dan een half uur rijden vanaf Eindhoven, loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

Contactformulier