This is custom heading element

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Als badkamer specialist in regio Eindhoven staat Verwijst voor u klaar met betrekking tot badkamers, tegels en sanitair. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit. Ons team van deskundige medewerkers begeleidt u graag in de keuzes die u maakt voor uw badkamer.

Professionele werkwijze voor uw badkamer in Eindhoven

U bent op zoek naar een badkamer in de regio van Eindhoven. Er komen vele vragen op u af. Vaak is het dan prettig om samen met een deskundig persoon rond de tafel te gaan om uw wensen helder te krijgen. U kunt alvast nadenken over de volgende vragen:

  • Welk sanitair wilt u graag hebben in uw badkamer;
  • Voor welk materiaal kiest u;
  • Hoe wilt u de ruimte indelen;
  • Welke badkamerstijl past bij u;
  • Welke kleuren wilt u terugzien in de badkamer;
  • Wat past er binnen uw budget.

Verwijst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Aan de hand van uw wensen kan er een 3D-ontwerp gemaakt worden. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw badkamer eruit kan gaan zien. Wanneer u 100% tevreden bent met het ontwerp en de gekozen materialen, maken wij voor u een offerte op maat.

Uitvoering werkzaamheden van A tot Z

Wij laten u vrij in de keuze die u maakt voor uw badkamer. Zo kunt u zelf aan de slag, een vakman inschakelen, gebruikmaken van ons netwerk óf alles door Verwijst laten regelen. Laat u het alles door ons regelen? Verwijst zorgt voor gehele ontzorging en coördineert alle werkzaamheden van A tot Z.

Afspraak maken voor uw nieuwe badkamer in Eindhoven

U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tevens kunt u ons telefonisch bereiken op 0413-262078. Om alvast een kleine impressie te verkrijgen van de vele realisaties, kunt u ons volgen op Facebook. Verwijst: uw badkamerspecialist in regio Eindhoven!

Contactformulier