badkamer inspiratie

Badkamer Venhorst

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Laat uw nieuwe badkamer plaatsen door Verwijst. Als badkamerspecialist hebben wij al vele huishoudens geholpen voor hun badkamer in Venhorst en omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze showroom zonder afspraak. Op korte rijafstand van Venhorst verwelkomen wij u graag voor uw nieuwe badkamer.

Badkamerstijl conform uw wensen

U vindt op onze locatie een uitstalling van diverse badkamers. Hierbij maken wij onderscheid tussen de volgende badkamerstijlen:

Bekijk op uw gemak de mogelijkheden in onze showroom en verkrijg nieuwe ideeën voor uw nieuwe badkamer. Heeft u al diverse ideeën in gedachten voor uw droombadkamer? Bij Verwijst is het mogelijk om een badkamer volledig conform uw wensen te laten bouwen. Zodoende weet u zeker dat u nog jarenlang kunt genieten van uw relaxruimte. Neem gerust een kijkje onder badkamer ontwerp voor de mogelijkheden. Wilt u direct met één van onze adviseurs uw ideeën bespreken? Geef ons dan een belletje op telefoonnummer: 0413-262078. Vervolgens plannen we een afspraak op onze locatie in.

Tover uw badkamer om tot een relaxruimte

Met een ruime ervaring van 60 jaar kiest u met Verwijst voor passie, kwaliteit én vakmanschap. Wilt u uw badkamer omtoveren tot dé ultieme relaxruimte? Om alles uit uw nieuwe badkamer te halen, adviseren wij om diverse badkameritems te kopen. Bij Verwijst kunt u onder andere terecht voor sunshowers, elektrische vloerverwarming én producten van Geberit. Uiteraard adviseren wij u graag, zodat uw badkameritems naadloos aansluiten op het gekozen sanitair.

Plan direct een afspraak op locatie in

Benieuwd? Kom langs en verkrijg uw droombadkamer met behulp van Verwijst in Venhorst of omgeving. Als badkamerspecialist bent u bij ons het juiste adres voor badkamers, tegels & sanitair.

Contactformulier