badkamer inspiratie

Badkamer Sint Hubert

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Met een ruime showroom van 1.200 m² zijn wij dé badkamerspecialist in regio Sint Hubert. Op zoek naar een nieuwe badkamer? Laat uw badkamer renoveren, ombouwen of vernieuwen met Verwijst. Als badkamerspecialist presenteren wij diverse badkamerstijlen om van uw badkamer een ontspannende ruimte te maken. U kunt dan denken aan de volgende badkamerstijlen:

Heeft u al ideeën in gedachten voor uw nieuwe badkamer? Geen probleem. Via badkamer ontwerp kunt u eenvoudig deze ideeën verwerken tot een tastbaar design. Plan vervolgens een afspraak met Verwijst in en ontdek de mogelijkheden. Met een afspraak bij onze badkamerspecialisten bent u gewaarborgd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in de mogelijkheden.

Maak uw badkamer aangenaam

In een ontspannende badkamer kunt u zich heerlijk terugtrekken. Even lekker ontspannen in de badkamer en helemaal tot uzelf komen. U kunt uw badkamer aangenaam maken met de juiste sanitair producten en badkameritems. Van A tot meer opkomende merken, u kunt bij Verwijst terecht voor een uitgebreid aanbod aan sanitair producten:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Toiletten.

Daarnaast creëren passende badkameritems een relaxte sfeer in uw badkamer. Zo vinden wij een sunshower een echte verrijking voor uw badkamer!

Plan een afspraak in met onze badkamerspecialisten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw badkamer in de omgeving van Sint Hubert? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van badkamers, tegels en sanitair zijn wij dé totaalspecialist om uw project te begeleiden!

Verkrijg direct een impressie van de mogelijkheden door ons te volgen op Facebook. Verwijst heet u van harte welkom in de showroom!

Contactformulier