badkamer inspiratie

Badkamer Schaijk

U bent bij Verwijst aan het juiste adres voor uw badkamer in de omgeving van Schaijk. Wilt u een nieuwe badkamerstijl laten aanmeten? Maak een afspraak in de showroom voor een totale impressie van uw mogelijkheden. In diverse opstellingen vindt u de volgende badkamerstijlen gepresenteerd:

  • Modern;
  • Klassiek;
  • Tijdloos.

Middels badkamer ontwerp kunt u alvast aan de slag om zelf uw badkamer te designen. Ideaal om eigen ideeën en voorkeuren in het ontwerp te laten terugkomen.

Compleet assortiment van sanitair

Kiest u liever voor het vernieuwen van enkele producten in uw badkamer? Onder sanitair vindt u onze merken voor:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten;
  • Wastafels.

U vindt het sanitair in diverse variaties, kleuren en afmetingen. Wij staan graag voor u klaar om een passend advies te verstrekken. Zo kunnen wij u uitstekend adviseren over zowel bekende als opkomende merken.

Uw badkamer nóg aangenamer maken

Natuurlijk wilt u uw badkamer afstemmen op al uw wensen. Bent u een type dat graag de douche neemt dan is het plaatsen van een regendouche of een sunshower natuurlijk een perfecte optie. Lekker een kleurtje krijgen tijdens het douchen terwijl u alle zorgen van u af laat glijden is een mooie bijkomstigheid. Of bent u het type dat na een lange werkdag liever gebruik maakt van een ligbad? Neemt u dan een ingebouwd ligbad een hoekbad of toch liever een vrijstaand ligbad? Wilt u de ultieme spa beleving dan is het natuurlijk heerlijk wanneer het bubbelt. U gaat veel tijd doorbrengen in deze ruimte. U begint de dag in de badkamer en eindigt in de badkamer.

Deze ruimte mag van alle wensen zijn voorzien en uw beleving zal optimaal zijn. Kiest u voor een breed ligbad of juist een met extra diepte. Zoveel keuzes die wel voor een beetje keuzestress kunnen zorgen. Daarom willen wij u graag uitnodigen voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u met eigen ogen de tegels en sanitair bekijken en zal onze adviseur u van alle informatie voorzien die u nodig heeft. Op korte rijafstand van Schaijk kunt u bij Verwijst in Uden terecht voor alle trends op het gebied van badkamers. Wacht niet langer en laat u inspireren!

Afspraak showroom Verwijst

U kunt altijd voor uw badkamer direct binnenlopen bij Verwijst. Wel bent u met een afspraak verzekerd van adviezen, tips en inzicht in uw mogelijkheden. Maak daarom een afspraak met één van onze medewerkers door contact op te nemen. Verwijst staat voor u klaar met betrekking tot uw badkamer in de regio Schaijk!

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier