60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Badkamer Rosmalen

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst kent ruime showrooms waar u terecht kunt voor uw nieuwe badkamer in regio Rosmalen. Gevestigd in Uden en Deurne herbergen wij een prachtig assortiment van diverse badkamers. In verschillende stijlen vindt u altijd een badkamer die volledig bij u past. Ziet u zich al lekker ontspannen in een nieuwe badkamer? Een nieuwe stijl? Bij Verwijst kunt u terecht voor:

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw nieuwe badkamer in omgeving Rosmalen? Plan een afspraak in met één van onze badkamerspecialisten en verkrijg een passend advies. Met een afspraak in onze showroom bent u gewaarborgd van professioneel advies, tips en inzicht in de mogelijkheden. Via badkamer ontwerp kunt u alvast aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen.

Passend sanitair voor uw badkamer of toilet

Sanitair komt veelal voor in uw badkamer en toilet. Het zorgt mede voor de uitstraling van uw huis. Het dient daarom uw voorkeuren en wensen uit te stralen. Verwijst heeft een uitgebreid assortiment van sanitair. Wij bieden zowel A als opkomende merken voor uw badkamer en toilet. In de showrooms staat het sanitair zodanig gepresenteerd dat u een goede impressie krijgt van alle mogelijkheden

Plan direct uw afspraak in!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor uw badkamer in regio Rosmalen. Onze specialisten geven u een passend advies, zodat u de badkamer krijgt die u verdient. Voor het krijgen van een impressie van onze badkamers, kunt u ons ook volgen op Facebook. Hier plaatsen wij namelijk met regelmaat realisaties bij klanten.

Contactformulier

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!