Badkamer Rosmalen

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst heeft een ruime showroom waar u terecht kunt voor uw nieuwe badkamer in regio Rosmalen. Gevestigd in Uden herbergen wij een prachtig assortiment van diverse badkamers. In verschillende stijlen vindt u altijd een badkamer die volledig bij u past. Ziet u zich al lekker ontspannen in een nieuwe badkamer? Een nieuwe stijl? Bij Verwijst kunt u terecht voor:

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw nieuwe badkamer in omgeving Rosmalen? Plan een afspraak in met één van onze badkamerspecialisten en verkrijg een passend advies. Met een afspraak in onze showroom bent u gewaarborgd van professioneel advies, tips en inzicht in de mogelijkheden. Via badkamer ontwerp kunt u alvast aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen.

Passend sanitair voor uw badkamer of toilet

Sanitair komt veelal voor in uw badkamer en toilet. Het zorgt mede voor de uitstraling van uw huis. Het dient daarom uw voorkeuren en wensen uit te stralen. Verwijst heeft een uitgebreid assortiment van sanitair. Wij bieden zowel A als opkomende merken voor uw badkamer en toilet. Op korte rijafstand van Rosmalen vindt u in onze showroom prachtige sanitair producten gepresenteerd staan, zodat u een goede impressie van de mogelijkheden krijgt.

Plan uw afspraak in

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor uw badkamer in regio Rosmalen. Onze specialisten geven u een passend advies, zodat u de badkamer krijgt die u verdient. Voor het krijgen van een impressie van onze badkamers, kunt u ons ook volgen op Facebook. Hier plaatsen wij namelijk met regelmaat realisaties bij klanten. We hopen u snel te zien in onze winkel in Uden.

Contactformulier