badkamer inspiratie

Badkamer Rosmalen

Verwijst heeft een ruime showroom waar u terecht kunt voor uw nieuwe badkamer in regio Rosmalen. Gevestigd in Uden herbergen wij een prachtig assortiment van diverse badkamers. In verschillende stijlen vindt u altijd een badkamer die volledig bij u past. Ziet u zich al lekker ontspannen in een nieuwe badkamer? Een nieuwe stijl? Bij Verwijst kunt u terecht voor:

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw nieuwe badkamer in omgeving Rosmalen? Plan een afspraak in met één van onze badkamerspecialisten en verkrijg een passend advies. Met een afspraak in onze showroom bent u gewaarborgd van professioneel advies, tips en inzicht in de mogelijkheden. Via badkamer ontwerp kunt u alvast aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen.

Passend sanitair voor uw badkamer of toilet

Sanitair komt veelal voor in uw badkamer en toilet. Het zorgt mede voor de uitstraling van uw huis. Het dient daarom uw voorkeuren en wensen uit te stralen. Verwijst heeft een uitgebreid assortiment van sanitair. Wij bieden zowel A als opkomende merken voor uw badkamer en toilet. Op korte rijafstand van Rosmalen vindt u in onze showroom prachtige sanitair producten gepresenteerd staan, zodat u een goede impressie van de mogelijkheden krijgt.

Voor Rosmalen en omstreken staan de adviseurs van Verwijst Badkamers, tegels en sanitair voor u klaar!

Onze vakmannen werken graag in het Brabantse land. Op korte rijafstand van Rosmalen kunt u onze showroom in Uden bezoeken. Om inspiratie op te doen of om een ontwerp te maken voor uw badkamer. Een badkamer is wellicht een van de belangrijkste ruimtes in uw woning. U wilt er dagelijks ontspannen en verzorgen. De specifieke wensen zijn voor elk mens uniek. Daarom is er voor elke stijl een passende badkamer! Door het ruime assortiment kunt u uw badkamer een eigen unieke uitstraling geven. Gaat u voor een donkere uitstraling of juist voor een lichte badkamer? Onze adviseurs zullen uw wensen omzetten in een prachtig resultaat. Lees ook onze referenties op de website.

Plan uw afspraak bij Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair!

Wilt u graag onze showroom bezoeken voor het opdoen van inspiratie? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij plannen graag de afspraken zodat wij deze tijd voor u zullen reserveren. U kunt in het formulier aangeven waarom u graag een bezoek brengt aan onze showroom. Onze adviseurs zullen u voorzien van alle informatie die we voorhanden hebben. Uw wensen en ideeën zullen we samen met u bespreken om uiteindelijk tot de realisatie van uw droombadkamer over te gaan. Wij ontvangen u graag in onze showroom! Tot ziens.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier