badkamer inspiratie

Badkamer Reek

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Als badkamerspecialist vindt u ons op korte rijafstand van Reek. Gevestigd in Uden presenteren wij prachtige badkamerstijlen om uw badkamer te vernieuwen. Bent u toe aan een compleet nieuwe badkamer? Maak dan een afspraak met Verwijst en laat u zich uitgebreid adviseren door onze medewerkers. U kunt bij ons terecht voor de volgende badkamerstijlen:

Ontwerp uw eigen badkamer met badkamerontwerp

U kunt badkamer ontwerp gebruiken om uw eigen badkamer naar wens in te richten. Plan vervolgens een afspraak in en bespreek de mogelijkheden met Verwijst. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom zonder afspraak. Met afspraak kunnen wij u echter wel waarborgen van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in de mogelijkheden.

Ruime showroom met badkamers

Wilt u een impressie krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer in de omgeving van Reek? Kom gerust eens langs. Met een ruime showroom van meer dan 1.200 m² vindt u bij ons complete badkamers in verschillende stijlen. Ideaal om inspiratie op te doen voor uw badkamer.

Verwijst: úw specialist voor badkamers, sanitair en tegels

De badkamer is een speciale plek in het huis om intens te ontspannen. Wij bieden prachtige sanitair producten en speciale badkameritems om een échte relaxruimte van uw badkamer te maken. Van baden tot badmeubels en van sunshowers tot muziek in de badkamer, Verwijst is dé totaalspecialist op het gebied van badkamers, sanitair & tegels! Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer in regio Reek? Neem dan contact met ons op. Als totaalspecialist helpen wij u graag en zorgen wij ervoor dat u de ruimte krijgt die bij u past!

Contactformulier