badkamer inspiratie

Badkamer Herpen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u uw badkamer vernieuwen? Voorzien van een nieuwe stijl? Voor een compleet nieuwe badkamer bent u aan het juiste adres bij Verwijst. Op korte rijafstand van Herpen zijn wij dé badkamerspecialist met een ruime showroom van 1.200 m². Benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe badkamer? In onze showroom vindt u de volgende badkamerstijlen gepresenteerd staan:

Maak een afspraak en bespreek al uw wensen met onze badkamerspecialisten. Heeft u al een nieuwe badkamer in gedachten, of wilt u zelf een ontwerp maken? Middels badkamer ontwerp kunt u eenvoudig uw badkamer naar wens ontwerpen. Wij gaan vervolgens graag om de tafel om te kijken naar de mogelijkheden. Verwijst: voor een compleet nieuwe badkamer in de omgeving van Herpen!

Passend sanitair bij uw badkamer

U kunt er ook voor kiezen om slechts bepalende elementen in uw badkamer en toilet te vernieuwen of te vervangen. Wilt u prachtige sanitair producten om uw badkamer te vernieuwen? Dan helpt Verwijst u graag. U kunt onder andere bij onze specialisten terecht voor:

  • Hoek- en vrijstaande baden;
  • Badmeubels en spiegelkasten in diverse variaties;
  • Complete douchesets;
  • En nog veel meer..

Uw badkamer is onze passie! Kom daarom gerust eens langs in onze showroom en laat u zich uitgebreid adviseren omtrent de mogelijkheden. Zodoende bent u gewaarborgd van professioneel advies, tips om uw badkamer te vernieuwen én inzicht in de vele mogelijkheden voor uw badkamer!

Wij realiseren uw droombadkamer!

Plan direct uw afspraak in en laat uw badkamer realiseren in de omgeving van Herpen door Verwijst. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring in badkamers, tegels & sanitair vindt u ongetwijfeld het juiste aanbod bij Verwijst!

Contactformulier