badkamer inspiratie

Badkamer Overasselt

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst staat voor het realiseren van uw droombadkamer in regio Overasselt. Wilt u een moderne badkamerstijl? Of wilt u een moderne sfeer creëren in uw nieuwe badkamer? Wij bespreken graag uw wensen en voorkeuren door, zodat u een badkamer verkrijgt die volledig bij u past. Maak direct een afspraak door contact met ons op te nemen. Door het gesprek met ons aan te gaan, verkrijgt u deskundig advies en volledig inzicht in de mogelijkheden op badkamergebied!

Ontwerp een badkamer naar uw wensen

Betrekt u een nieuw huis, maar vindt u de badkamer niet mooi? Of is uw huidige badkamer aan een grondige renovatie toe? Verwijst helpt u als badkamerspecialist bij het ontwerpen, renoveren én plaatsen van badkamers. Zodoende staan wij u bij van A tot Z! Een prachtige badkamer begint met een ontwerp naar uw voorkeuren. U heeft bij ons de volgende mogelijkheden:

  • Badkamer ontwerpen met één van onze specialisten;
  • Zelf aan de slag met software van SaniNet;
  • Foto insturen van gewenste badkamer.

Ben u er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Wij nodigen u graag uit in onze ruime showroom om het huidige aanbod te bekijken. In onze showroom vindt u namelijke prachtige badkamers uitgestald staan, zodat u een goede impressie verkrijgt van de mogelijkheden. Ideaal om u zich alvast een klein beetje te oriënteren voor uw nieuwe badkamer!

Luxe badkameritems om uw badkamer compleet te maken

U wilt toch ongekend kunnen genieten van uw badkamer? Creëer daarom een echte relaxruimte met extra luxe badkameritems. Met deze items kunt u werkelijk alles uit uw omgeving halen. U kunt denken aan de volgende badkameritems: sunshower, elektrische vloerverwarming of luxer toilet.

Maak een afspraak in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer in Overasselt en omgeving? Bij vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom in Uden!

Contactformulier