badkamer inspiratie

Badkamer Grave

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op korte rijafstand van Grave staan wij voor het complete pakket met betrekking tot badkamers, tegels en sanitair. Wilt u een gloednieuwe badkamer in uw huidige woning? Laat uw badkamer vernieuwen of ombouwen door Verwijst. Een verfrissende badkamer conform uw voorkeuren en de laatste trends en ontwikkelingen? Bespreek de vele mogelijkheden met onze badkamerspecialisten. Samen zorgen we ervoor dat u een compleet nieuwe badkamer verkrijgt waar u nog jaren van kunt genieten.

Badkamerstijlen in verschillende opstellingen

Als badkamerspecialist zijn wij gevestigd in Uden, vlakbij Grave. Wij staan voor prachtige badkamers waar u ongekend kunt genieten. Even lekker ontspannen in een rustgevende omgeving. Heeft u voorkeur voor een bepaalde badkamerstijl? Gepresenteerd in een ruime showroom van 1.200 m² vindt u de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Items en sanitair om uw badkamer af te maken

Details zijn erg belangrijk in uw badkamer. U kunt het zien als de finishing touch om écht even tot uzelf te komen. Kies daarom voor de juiste producten om uw badkamer of toiletruimte af te maken. U kunt bij Verwijst terecht voor de volgende badkameritems om uw badkamer nét dat beetje extra te geven:

Daarnaast vindt u onder andere baden, badmeubels, douchesets en toiletten bij Verwijst. Wij bieden het juiste sanitair van zowel opkomende als gerenommeerde merken. Kom gerust eens langs om de vele mogelijkheden te bekijken of plan direct een afspraak in met één van onze badkamerspecialisten. Als badkamerspecialist presenteren wij prachtige badkamers in onze showroom nabij Grave.

Kom langs bij Verwijst

Via badkamer ontwerp kunt u alvast uw eigen badkamer naar wens ontwerpen. Vervolgens kunt u een afspraak inplannen om het ontwerp te bespreken. Tevens verkrijgt u een goede impressie van de mogelijkheden via Facebook. Alvast welkom bij Verwijst voor uw nieuwe badkamer in de omgeving van Grave.

Contactformulier