badkamer inspiratie

Badkamer Odiliapeel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u graag een nieuwe badkamer laten bouwen in uw nieuwbouwhuis? Van het uitvoeren van badkamerrenovaties tot het realiseren van compleet nieuwe badkamers, Verwijst is úw badkamerspecialist van A tot Z in de omgeving van Odiliapeel. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden voor uw badkamer. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Op korte rijafstand van Odiliapeel zorgt Verwijst ervoor dat u alles uit uw badkamer haalt.

Badkamerdesign conform uw wensen

Een passend design is essentieel in de realisatie van uw droombadkamer. Verwijst helpt u graag bij zowel het ontwerpen als bouwen van uw nieuwe relaxruimte. Onder badkamer ontwerp vindt u hierover meer informatie. Zo heeft u de volgende mogelijkheden met betrekking tot het ontwerpen van uw nieuwe badkamer:

  • Maak samen met onze specialisten een ontwerp van uw nieuwe badkamer in de showroom;
  • Ontwerp uw nieuwe badkamer online met behulp van SaniNet;
  • Stuur een foto in en vraag naar de mogelijkheden.

Wij gaan vervolgens graag het gesprek met u aan om uw ideeën te bespreken. Hierdoor verkrijgt u een badkamerdesign conform uw wensen. Bent u volledig tevreden met het ontwerp? Dan kiezen wij samen met u passend sanitair uit. Resultaat: een prachtige badkamer van de hoogste kwaliteit.

Inclusief passende badkameritems

Badkameritems maken uw relaxruimte af. Ze zorgen ervoor dat u nét iets meer van uw nieuwe badkamer kunt genieten. Met betrekking tot badkameritems heeft u diverse mogelijkheden. Gedacht kan worden aan de plaatsing van een sunshower of het laten plaatsen van elektrische vloerverwarming. Ga gerust het gesprek met ons aan voor meer informatie.

Bezoek onze showroom in Uden

Vol trots presenteren wij een prachtige showroom van badkamers, tegels & sanitair in regio Odiliapeel. Bezoek ons direct op locatie in Uden of geef ons een belletje voor het maken van een afspraak. Verwijst helpt u graag!

Contactformulier