badkamer inspiratie

Badkamer Mill

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u graag inzicht in de mogelijkheden om uw badkamer te vernieuwen of te renoveren? Voor een nieuwe badkamer komt u naar Verwijst. Wij staan voor een compleet assortiment met betrekking tot badkamers, tegels en sanitair in de omgeving van Mill. Als badkamerspecialist zorgen wij dat conform uw wensen een nieuwe badkamer wordt geplaatst. Om inzicht in de mogelijkheden te krijgen, kunt u gerust eens langskomen in onze showroom. U vindt hier de volgende badkamerstijlen:

Plan direct uw afspraak in met onze badkamerspecialisten voor uw badkamer in Mill of omgeving. Door gericht naar u te luisteren, kunt u nog jaren genieten van een nieuwe badkamer die volledig is samengesteld naar uw wensen.

Verfrissende badkamer met passend sanitair

Genieten, even relaxen en tot rust komen: uw badkamer is dé ultieme plek om even tot uzelf te komen. Met hulp van Verwijst wordt uw badkamer of toilet afgestemd met de juiste items. Een sunshower, tv of radio; samen met onze specialisten kiest u de juiste speciale badkameritems om uw ruimte af te maken. Naast speciale badkameritems presenteren wij prachtige sanitair producten van zowel opkomende als bekende merken. Van baden tot complete douchesets, kies de juiste sanitair producten voor uw badkamer of toilet en geef uw ruimte nét dat beetje extra, oftewel dé finishing touch!

Bezoek onze showroom of plan uw afspraak in

Neem contact met ons op om uw badkamer in de omgeving van Mill te vernieuwen. U kunt eenvoudig een afspraak inplannen in onze showroom, zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden. Via Facebook krijgt u eveneens alvast een kleine impressie van de mogelijkheden. Verwijst: uw badkamer-, tegel- en sanitairspecialist met aandacht voor u als klant!

Contactformulier