badkamer inspiratie

Badkamer Nistelrode

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

In de regio van Nistelrode kunt u uitstekend terecht bij Verwijst voor het kopen van uw nieuwe badkamer. Gevestigd in Uden bieden wij een uitgebreid assortiment van badkamers in de volgende stijlen:

Vraag vrijblijvend in een gesprek naar de vele mogelijkheden van Verwijst. Wij luisteren aandachtig naar u als klant en houden rekening met al uw wensen. Heeft u stiekem al een ontwerp in gedachten? Via badkamer ontwerp kunt u alvast een design naar wens samenstellen. In onze levendige showroom zullen wij vervolgens dit ontwerp bespreken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in de showroom!

Verwijst: vele speciale extra’s voor uw badkamer

Door diverse opstellingen in onze showroom verkrijgt u inspiratie voor uw nieuwe badkamer. Wilt u iets extra’s toevoegen aan uw badkamer? Bijvoorbeeld vloerverwarming of een sunshower om iets meer te verkleuren in de douche? Onder speciale items vindt u een uitgebreid aanbod van kleine extra’s voor uw badkamer. U kunt dan onder andere denken aan:

  • Een sunshower;
  • Vloerverwarming;
  • Televisie en/of badkamerradio;
  • Producten van Geberit en V&B DirectFlush.

Afhankelijk van uw wensen en handigheid kunt u ervoor kiezen om onze hulp in te schakelen bij het plaatsen van de desbetreffende producten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alles zelf te installeren.

Bezoek onze showroom voor uw nieuwe badkamer om Nistelrode

Heeft u de referenties bekeken op de website? Weet u nog niet welke stijl uw voorkeur heeft? Daarom is het prettig dat u de showroom kunt bezoeken en de materialen zelf kunt bekijken en aanraken. De mogelijkheden voor de tegels, meubels en sanitair zijn divers en kunnen de keuze belemmeren. Daarom staat onze adviseur u graag bij met deskundig advies. U gaat immers vele uren doorbrengen in de badkamer. Uw hygiëne en welzijn zijn van groot belang voor uw algehele gezondheid. Deze kostbare tijd doorbrengen in een omgeving die rust uitstraalt, is waar veel mensen behoefte aan hebben. In deze drukke tijden is een spa beleving in uw eigen huis iets om naar uit te kijken.

Verwijst Badkamers in de omgeving van Nistelrode erkent deze verwachting en zal alle kennis en expertise gebruiken om aan al uw wensen te voldoen. Met een ruime showroom van 1200² kunt u de prachtige tegels en de motieven rustig bekijken en voelen. Zoveel keuzemogelijkheden kunnen overweldigend zijn, maar met het juiste advies van onze adviseur creëert ook u uw droombadkamer. Wilt u graag een afspraak maken voor een bezoekje aan de showroom? Bekijk dan onze openingstijden en maak een afspraak met een van de badkamerspecialisten.

Openingstijden showroom

Verwijst is geopend van dinsdag t/m zaterdag. U kunt voor het maken van een afspraak contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0413-262078 of info@verwijst.nl. Als specialist in badkamers, tegels & sanitair heten wij u van harte welkom in de regio van Nistelrode!

Volg u ons al op Facebook? Door onze Facebookpagina een like te geven, kunt u alvast een kleine impressie verkrijgen van onze vele mogelijkheden. Wie weet dat uw badkamer ooit hiertussen komt te staan!

Contactformulier