We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Nistelrode

Wilt u een nieuwe badkamer in de omgeving van Nistelrode? Kom langs bij Verwijst: de badkamer-, sanitair- en tegelspecialist in Uden!

In de regio van Nistelrode kunt u uitstekend terecht bij Verwijst voor het kopen van uw nieuwe badkamer. Gevestigd in Uden bieden wij een uitgebreid assortiment van badkamers in de volgende stijlen:

Vraag vrijblijvend in een gesprek naar de vele mogelijkheden van Verwijst. Wij luisteren aandachtig naar u als klant en houden rekening met al uw wensen. Heeft u stiekem al een ontwerp in gedachten? Via badkamer ontwerp kunt u alvast een design naar wens samenstellen. In onze levendige showroom zullen wij vervolgens dit ontwerp bespreken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in de showroom!

Verwijst: vele speciale extra's voor uw badkamer

Door diverse opstellingen in onze showroom verkrijgt u inspiratie voor uw nieuwe badkamer. Wilt u iets extra's toevoegen aan uw badkamer? Bijvoorbeeld vloerverwarming of een sunshower om iets meer te verkleuren in de douche? Onder speciale items vindt u een uitgebreid aanbod van kleine extra's voor uw badkamer. U kunt dan onder andere denken aan:

  • Een sunshower;
  • Vloerverwarming;
  • Televisie en/of badkamerradio;
  • Producten van Geberit en V&B DirectFlush.

Afhankelijk van uw wensen en handigheid kunt u ervoor kiezen om onze hulp in te schakelen bij het plaatsen van de desbetreffende producten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alles zelf te installeren.

Openingstijden showroom

Verwijst is geopend van dinsdag t/m zaterdag. U kunt voor het maken van een afspraak contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0413-262078 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als specialist in badkamers, tegels & sanitair heten wij u van harte welkom in de regio van Nistelrode!

Volg u ons al op Facebook? Door onze facebookpagina een like te geven, kunt u alvast een kleine impressie verkrijgen van onze vele mogelijkheden. Wie weet dat uw badkamer ooit hiertussen komt te staan!

Badkamer Nistelrode - Sanitair Nistelrode - Tegels Nistelrode

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.