badkamer inspiratie

Badkamer Nieuw Bergen

Bent u zich aan het oriënteren voor het bouwen of verbouwen van een nieuwe badkamer? Bent u woonachtig in Nieuw Bergen of omgeving? Kies dan voor een bedrijf met meer dan zestig jaar passie, kwaliteit en vakmanschap: Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair in Uden. Op korte rijafstand van Nieuw Bergen is Verwijst in Uden de aangewezen specialist voor het realiseren van uw nieuwe badkamer.

Specialist voor de badkamer

Huiseigenaren uit Nieuw Bergen zijn van harte welkom bij Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Op korte rijafstand kunt u snel de showroom bezoeken en een specialist raadplegen. Onze specialisten kunnen u adviseren en bijstaan om uw wensen toe te passen in de badkamer. Wilt u zich laten inspireren? Bekijk dan alvast de foto’s op de website onder het kopje showroom.

Welke stijl heeft uw voorkeur?

Heeft u al een idee gevormd over de gewenste stijl voor uw badkamer? U kunt uw keuze maken uit de volgende badkamerstijlen:

Vanuit dit uitgangspunt gaat u samen met de adviseur op zoek naar de perfecte inrichting van de badkamer. Ook kunt u een badkamer ontwerp laten maken door één van onze adviseurs. Van landelijk tot een design, aan de hand van uw wensen kunt u de badkamer van uw dromen laten realiseren door de specialisten van Verwijst. De volledige installatie wordt voor u geregeld, behalve natuurlijk als u graag zelf aan de slag gaat. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Speciale items voor de badkamer

Wilt u graag een lekker kleurtje krijgen tijdens het douchen? Dan is de Sunshower wellicht onmisbaar in uw badkamer. Natuurlijk is uw ontwerp afgestemd op uw persoonlijke situatie. Heeft u een gezin met kleine kinderen of wilt u uw badkamer inrichten voor de tijd die daarna komt? Kleine kinderen zijn meestal erg blij wanneer ze in een ligbad kunnen spelen terwijl ouderen graag een veilige douche willen plaatsen met de bijbehorende hulpmiddelen. Voor iedereen is het realiseren van een droombadkamer mogelijk met de juiste items en aanpassingen.

Een afspraak maken met onze specialist

Wilt u graag onze showroom bezoeken onder begeleiding van onze specialist? Maak dan snel een afspraak via ons contactformulier. Hier kunt u uw bezoek aan de showroom inplannen en aangeven welke reden u heeft om de afspraak te maken. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Onze adviseur zal dan tijd voor u vrijmaken zodat u in alle rust uw badkamer kunt gaan samenstellen. Met meer dan zestig jaar ervaring kunt u met een gerust hart uw wensen laten realiseren door de specialisten van Verwijst in Uden. Wij helpen u graag. Tot ziens in onze showroom!

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier