Badkamer Gemert

Woont u in Gemert of omstreken en bent u op zoek naar de betere specialist in badkamers? U wilt uw badkamer gaan verbouwen of bent u bezig met het bouwen van een woning? Dan is Verwijst, Badkamers, Tegels & Sanitair de aangewezen expert op dit gebied! Door het aanbieden van een totaal concept is de slagingskans met het vinden van de mooiste tegels, sanitair en meubels erg groot.

Weet u al welke uitstraling uw wenst voor uw badkamer? Of bent u begonnen met het oriënteren hiervan? Kiest u voor een zwarte tegel of juist voor de marmerlook? De keuzemogelijkheden zijn bijna eindeloos. Ook het patroon van het leggen van de tegel kan uw badkamer een unieke uitstraling geven. Bent u het type dat graag doucht of wilt u na een lange werkdag liever een rustmoment door het nemen van een ligbad. Uw wensen zijn belangrijk, u gaat immers elke dag gebruik maken van deze ruimte. Weet u al welke stijl het best bij uw wensen past?

  • Modern
  • Tijdloos
  • Design

Deze stijlen onderscheiden zich door specifieke kenmerken. Moderne badkamers zijn minimalistisch, krachtig en overtuigend. Een tijdloze badkamer kenmerkt zich door weinig poespas en de elementen zijn minder trendgevoelig. De design badkamer heeft vaak een uitgesproken stijl en kent bravoure. Welke stijl past bij U?

Badkamerstijl die bij u past

Uiteraard bent u bij Verwijst niet gebonden aan een speciale stijl. Samen met onze adviseur gaat u op zoek naar de badkamer die het beste aansluit op uw wensen. Heeft u iets specifieks in gedachten? Via badkamer ontwerp kunt u alvast een ontwerp realiseren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct een afspraak maken via de telefoon of mail. Neem hiervoor contact met ons op. In onze showroom plannen wij vervolgens een afspraak, zodat we alle wensen ten behoeve van uw badkamer meenemen in het ontwerp.

Een complete badkamer conform uw wensen

De badkamer ontleent zich ideaal als rustmoment voor uzelf. Wij maken écht relaxen mogelijk met bepaalde badkameritems. Bij Verwijst kunt u onder andere terecht voor:

Tevens bieden wij topkwaliteit producten van Geberit en Villeroy & Boch. Met deze speciale items voegt u een extra dimensie aan uw badkamer.

Badkamers, tegels & sanitair in regio Gemert

Verwijst heeft zich behalve badkamers ook gespecialiseerd in tegels en sanitair. In onze showroom vindt u bijvoorbeeld meer dan 1000 verschillende tegels. Ongetwijfeld dat wij voor uw tegelvloer dé perfecte tegel hebben. Verder biedt Verwijst diverse sanitair producten. U kunt dan onder andere denken aan baden, badmeubels, toiletten en wastafels. Bezoek onze showroom in regio Gemert voor uw badkamer, tegels of sanitair producten. Wij plannen graag een afspraak in om uw wensen waar te maken.

Om alvast kennis te maken met Verwijst, kun u terecht onder referenties of een bezoek brengen aan onze pagina op Facebook. Verwijst: dé badkamerspecialist in de omgeving van Gemert.

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier