60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Badkamer Gemert

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Bent u een beetje uitgekeken op uw huidige badkamer? Of wilt u wellicht uw badkamer vernieuwen omdat u recent een nieuw huis heeft? Als specialist in badkamers, tegels én sanitair kunt u uitstekend voor een nieuwe badkamer bij Verwijst terecht in regio Gemert. Onze specialisten helpen graag bij de creatie van de ideale badkamer. In onze showroom zijn de badkamers ingedeeld in de volgende stijlen:

Uiteraard bent u bij Verwijst niet gebonden aan een speciale stijl. Samen met onze adviseur gaat u op zoek naar de badkamer die het beste aansluit op uw wensen. Heeft u iets specifieks in gedachten? Via badkamer ontwerp kunt u alvast een ontwerp realiseren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct een afspraak maken via de telefoon of mail. Neem hiervoor contact met ons op. In onze showroom plannen we vervolgens een afspraak, zodat we alle wensen ten behoeve van uw badkamer meenemen in het ontwerp.

Complete badkamer

De badkamer ontleent zich ideaal als rustmoment voor uzelf. Wij maken écht relaxen mogelijk met bepaalde items. Bij Verwijst kunt u onder andere terecht voor:

  • Sunshower;
  • Vloerverwarming;
  • TV of muziek in de badkamer.

Tevens bieden wij topkwaliteit producten van Geberit en Villeroy & Boch. Met deze speciale items voegt u een extra dimensie aan uw badkamer!

Badkamer, Sanitair & Tegels Gemert

Verwijst heeft zich behalve badkamers ook gespecialiseerd in tegels en sanitair. In onze showroom vindt u bijvoorbeeld meer dan 1000 verschillende tegels. Ongetwijfeld dat wij voor uw tegelvloer de perfecte tegel hebben. Ook biedt Verwijst diverse sanitair producten. U kunt dan onder andere denken aan baden, badmeubels, toiletten en wastafels. Bezoek onze showroom in regio Gemert voor uw badkamer, nieuwe tegels of sanitair producten. Wij plannen graag een afspraak in om uw wensen waar te maken!

Contactformulier

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair?
Neem dan contact op met Verwijst!