badkamer inspiratie

Badkamer Gemert

Woont u in Gemert of omstreken en bent u op zoek naar de betere specialist in badkamers? U wilt uw badkamer gaan verbouwen of bent u bezig met het bouwen van een woning? Dan is Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair de aangewezen expert op dit gebied! Door het aanbieden van een totaal concept is de slagingskans met het vinden van de mooiste tegels, sanitair en meubels erg groot.

Weet u al welke uitstraling uw wenst voor uw badkamer? Of bent u begonnen met het oriënteren hiervan? Kiest u voor een zwarte tegel of juist voor de marmerlook? De keuzemogelijkheden zijn bijna eindeloos. Ook het patroon van het leggen van de tegel kan uw badkamer een unieke uitstraling geven. Bent u het type dat graag doucht of wilt u na een lange werkdag liever een rustmoment door het nemen van een ligbad. Uw wensen zijn belangrijk, u gaat immers elke dag gebruik maken van deze ruimte. Weet u al welke stijl het best bij uw wensen past?

Deze stijlen onderscheiden zich door specifieke kenmerken. Moderne badkamers zijn minimalistisch, krachtig en overtuigend. Een tijdloze badkamer kenmerkt zich door weinig poespas en de elementen zijn minder trendgevoelig. De design badkamer heeft vaak een uitgesproken stijl en kent bravoure. Welke stijl past bij U?

Badkamerstijl die bij u past

Uiteraard bent u bij Verwijst niet gebonden aan een speciale stijl. Samen met onze adviseur gaat u op zoek naar de badkamer die het beste aansluit op uw wensen. Heeft u iets specifieks in gedachten? Via badkamer ontwerp kunt u alvast een ontwerp realiseren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct een afspraak maken via de telefoon of mail. Neem hiervoor contact met ons op. In onze showroom plannen wij vervolgens een afspraak, zodat we alle wensen ten behoeve van uw badkamer meenemen in het ontwerp.

Een complete badkamer conform uw wensen

De badkamer ontleent zich ideaal als rustmoment voor uzelf. Wij maken écht relaxen mogelijk met bepaalde badkameritems. Bij Verwijst kunt u onder andere terecht voor:

Tevens bieden wij topkwaliteit producten van Geberit en Villeroy & Boch. Met deze speciale items voegt u een extra dimensie aan uw badkamer.

De specialist in Badkamers, Tegels & Sanitair voor de regio Gemert en omstreken!

Verwijst kan uw oude badkamer compleet vernieuwen of een badkamer op maat realiseren! Heeft u met al uw wensen rekening gehouden met de tijd die nog gaat komen? Of wilt u nu de kinderen klein zijn, uw wensen afstemmen op de kleintjes? U gaat immers dagelijks gebruik maken van deze ruimte. Van de vroege ochtend tot de late uurtjes in de avond. Daarom wilt u rekening te houden met allerlei factoren die uiteindelijk uw dag makkelijker maken. Naast het uitzoeken van de tegels, kunt u onder andere denken aan het plaatsen van een ligbad of een douche. Of over welke meubels u wenst en welk sanitair gebruiksvriendelijk is. Samen met de adviseur creëert u uiteindelijk uw droombadkamer.

Wilt u graag een afspraak maken in onze showroom en uw ideeën bespreken?

Plan dan via het contactformulier op de website een afspraak in. Hierin kunt u ook aangeven waarom u graag onze showroom wilt bezoeken. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via onze klantenservice via telefoonnummer: 0413-262078. Op korte rijafstand van Gemert kunt u onze showroom in Uden bezoeken. Onze adviseurs reserveren dan deze tijd voor u.

In onze sanitairwinkel in Uden , op minder dan een half uur rijden vanaf Gemert, loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier