Badkamer Gemert

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Als specialist in badkamers, tegels én sanitair kunt u uitstekend terecht bij Verwijst voor uw nieuwe badkamer in regio Gemert. Bent u een beetje uitgekeken op uw huidige badkamer? Wilt u uw badkamer vernieuwen omdat u recent een nieuw huis heeft gekocht? Onze specialisten helpen bij de creatie van de ideale badkamer. In onze showroom zijn de badkamers ingedeeld in de volgende stijlen:

Badkamerstijl die bij u past

Uiteraard bent u bij Verwijst niet gebonden aan een speciale stijl. Samen met onze adviseur gaat u op zoek naar de badkamer die het beste aansluit op uw wensen. Heeft u iets specifieks in gedachten? Via badkamer ontwerp kunt u alvast een ontwerp realiseren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct een afspraak maken via de telefoon of mail. Neem hiervoor contact met ons op. In onze showroom plannen wij vervolgens een afspraak, zodat we alle wensen ten behoeve van uw badkamer meenemen in het ontwerp.

Een complete badkamer conform uw wensen

De badkamer ontleent zich ideaal als rustmoment voor uzelf. Wij maken écht relaxen mogelijk met bepaalde badkameritems. Bij Verwijst kunt u onder andere terecht voor:

Tevens bieden wij topkwaliteit producten van Geberit en Villeroy & Boch. Met deze speciale items voegt u een extra dimensie aan uw badkamer.

Badkamers, tegels & sanitair in regio Gemert

Verwijst heeft zich behalve badkamers ook gespecialiseerd in tegels en sanitair. In onze showroom vindt u bijvoorbeeld meer dan 1000 verschillende tegels. Ongetwijfeld dat wij voor uw tegelvloer dé perfecte tegel hebben. Verder biedt Verwijst diverse sanitair producten. U kunt dan onder andere denken aan baden, badmeubels, toiletten en wastafels. Bezoek onze showroom in regio Gemert voor uw badkamer, tegels of sanitair producten. Wij plannen graag een afspraak in om uw wensen waar te maken.

Om alvast kennis te maken met Verwijst, kun u terecht onder referenties of een bezoek brengen aan onze pagina op Facebook. Verwijst: dé badkamerspecialist in de omgeving van Gemert.

Contactformulier