badkamer inspiratie

Badkamer Meierijstad

De mooiste badkamer inclusief benodigdheden in Meierijstad vindt u bij Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Gaat u uw badkamer verbouwen of bent u bezig met het bouwen van uw eigen woning? Heeft u al een idee hoe de badkamer eruit moet zien? Of twijfelt u nog over de stijl waarin u de badkamer wil laten uitvoeren? Gevestigd in Uden vindt u Verwijst op korte rijafstand van deze Brabantse gemeente die de dorpen Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel verbindt.

Haal uw eigen badkamerstijl naar Meierijstad

Welke badkamer past het best in uw interieur? Badkamers zijn er in verschillende stijlen:

De tegels die u kiest spelen een belangrijke rol in het samenstellen van uw badkamer. Kiest u voor een lichte frisse badkamertegel of wordt het een donkere sjieke uitvoering? Naast het maken van de tegels is het kiezen van het patroon ook belangrijk wanneer het gaat om de uitstraling van uw badkamer. Welke vloer- en wandtegels combineren goed? Of kiest u voor één geheel? De laatste jaren worden vloertegels ook steeds vaker gebruikt als wandtegels om een mooi geheel te creëren. Het plaatsen van wandtegels op de vloer is geen optie omdat wandtegels hiervoor niet sterk genoeg zijn.

Keramisch parket voor de badkamer

Deze tegels worden ook wel houtlook tegels genoemd. Keramische tegels hebben vele voordelen zoals:

  • Slijt- en krasvast;
  • Weinig tot geen onderhoud.

De tegels kunnen in het overal geplaatst worden: in badkamers, huiskamers, ontvangstruimtes enz. Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair heeft meer dan 1000 tegels in het assortiment opgenomen van de meest exclusieve merken. Zo kan iedere badkamer samengesteld worden en krijgt die een eigen, unieke uitstraling.

Speciale items voor de badkamer

Het ontwerp van de badkamer is natuurlijk afhankelijk van de gezinssamenstelling. Kleine kinderen willen graag een bad om in te spelen en er ruimte is fijn om de drukke ochtenden georganiseerd te laten verlopen. Of zijn de kinderen al uitgevlogen en wilt u graag een spa beleving in uw eigen badkamer? Een lekker kleurtje krijgen tijdens het douchen behoort tot de mogelijkheden met een Sunshower. Of lekker warme voeten dankzij de elektrische vloerverwarming. Wellicht wilt u ontspannen bubbelen in een whirlpool? De badkamer speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven, daarom is het belangrijk om samen met een van onze specialisten uw wensen te bespreken.

Maak een afspraak

Uden, waar Verwijst is gevestigd, is voor de inwoners van de Meierijstad gelukkig niet ver weg. Onze specialisten willen u graag helpen met het samenstellen van uw droombadkamer. Hiervoor kunt u een afspraak maken via het contactformulier op de website. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak of voor het inwinnen van informatie via telefoonnummer 0413-262078.  Wij helpen u graag! Tot ziens.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier