badkamer inspiratie

Badkamer Mariahout

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Van een landelijke tot een moderne badkamer, Verwijst biedt een compleet assortiment op het gebied van badkamers. Op korte rijafstand van Mariahout heten wij u als badkamerspecialist van harte welkom voor uw nieuwe badkamer. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u altijd een échte relaxruimte bij u thuis.

Compleet in badkamers

In de omgeving van Mariaheide hebben wij al voor vele huishoudens een badkamer mogen ontwerpen. Hier zijn wij zeer trots op. Kiest u voor Verwijst? Dan begeleiden wij u graag van A tot Z voor uw nieuwe badkamer. Kort gezegd staan wij voor de volgende kenmerken:

  • Een volledige aanpak, van ontwerp tot realisatie;
  • Een ruime keuze uit verschillende badkamers en badkamerstijlen;
  • Kwaliteit in combinatie met flexibiliteit.

De geleverde kwaliteit kunnen wij waarborgen door onze jarenlange ervaring. Zo staan wij al meer dan 60 jaar voor passie, kwaliteit én vakmanschap. Wilt u alvast kennismaken met diverse opgeleverde badkamers? Neemt u dan gerust een kijkje op onze Facebookpagina.

Een badkamer conform uw wensen

Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren. Hierdoor verkrijgt u dé droombadkamer die u altijd al heeft willen hebben. Heeft u al een ontwerp in uw gedachten? Maak gebruik van badkamer ontwerp en design de badkamer naar uw voorkeuren. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland om het ontwerp te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom en het design samen met onze specialisten te maken.

Om alles uit uw nieuwe badkamer te halen, zijn passende sanitair producten en mooie tegels een must. In regio Mariaheide staat Verwijst voor een compleet aanbod op het gebied van badkamers, tegels en sanitair. Samen halen we alles uit uw nieuwe badkamer.

Contactformulier