badkamer inspiratie

Badkamer Mariaheide

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst is dé badkamerspecialist van Mariaheide en omgeving. Wilt u een nieuwe badkamer laten bouwen of uw oude laten renoveren? Al sinds 1956 bieden wij deskundig advies. Ons team zet graag hun kennis en ervaring in om u te begeleiden bij uw keuze. Vul ons contactformulier in om een afspraak te maken. Nabij Mariaheide heten wij u van harte welkom voor uw nieuwe badkamer.

Een moderne of tijdloze badkamerstijl

Om te zorgen dat uw badkamer dé ultieme relaxruimte in het huis is, kunt u kiezen uit de volgende badkamerstijlen:

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor prachtige badkameritems. Denk hierbij onder andere aan sunshowers, badkamerradio’s en televisies voor in uw badkamer. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom voor de mogelijkheden. In regio Mariaheide geven onze medewerkers u passend advies voor uw badkamer.

Deskundig advies voor uw badkamer

Een badkamer inrichten of sanitair uitzoeken, dat doet u waarschijnlijk niet elke dag. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het nemen van al deze niet alledaagse beslissingen. Wij brengen eerst met u uw wensen in kaart. Vervolgens bedenken wij de oplossing die past bij uw ideeën én bij uw budget. Vindt u het lastig om een goede indeling voor de badkamer te maken? Dan maken wij voor u een 3D-ontwerp om u een goed beeld te geven van wat er wel en niet kan. Tevens kan u dan goed zien hoe uw badkamer eruit gaat zien. Bent u tevreden met het ontwerp? Dan maken wij een offerte voor u. Vanzelfsprekend kunnen wij deze nogmaals met u doornemen, zodat alles glashelder voor u is.

Neem contact met ons op

Zoekt u op korte rijafstand van Mariaheide dé specialist voor uw badkamer? Dan bent u bij Verwijst aan het juiste adres. Wij kijken met u naar de mogelijkheden voor uw badkamer en geven altijd deskundig advies. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0413-262078.

Contactformulier