badkamer inspiratie

Badkamer Heeswijk Dinther

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst is dé badkamerspecialist van Heeswijk Dinther en omstreken. Voor zowel badkamers, tegels als sanitair staan onze medewerkers voor u klaar op korte rijafstand van Heeswijk Dinther. Hierbij leveren wij al ruim 60 jaar kwaliteit en professionaliteit. Bezoek onze showroom voor een overzichtelijke presentatie van onze producten of neem contact op voor deskundig advies.

Tijdloos of modern?

Uw badkamer is dé ultieme relaxruimte van uw huis. Daarom is het belangrijk dat u een badkamer kiest die bij u past. U kunt kiezen uit de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Wij helpen u met het ontwerpen van een badkamer geheel naar uw eigen wensen en voorkeuren. Gaat u liever zelf aan de slag? Maak zelf een ontwerp met vereenvoudigde software. Daarna bespreken wij graag de details met u. Zo bent u goed geïnformeerd over de mogelijkheden en bent u altijd gewaarborgd van deskundig advies.

Deskundige adviseurs

Het inrichten van een badkamer of het uitzoeken van nieuwe tegels doet u waarschijnlijk niet elke dag. U moet hierbij niet alleen rekening houden met vormgeving en comfort, praktische en technische vragen moeten ook beantwoord worden. Wij hebben een team gecreëerd van deskundige adviseurs. Door jaarlijks verschillende beurzen te bezoeken en regelmatig diverse cursussen te volgen, is de kennis van onze medewerkers altijd up-to-date. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om u te begeleiden bij uw keuze.

Maak een afspraak

Wilt u graag meer weten of een afspraak maken? U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Daarna komen wij zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 0413-262078. Wilt u alvast een kleine impressie? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina. Op korte rijafstand van Heeswijk Dinther is Verwijst úw specialist in badkamers.

Contactformulier