badkamer inspiratie

Badkamer Malden

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

U betrekt een nieuwe woning. Het is dan belangrijk dat u een badkamer heeft die aansluit bij uw wensen en behoeften. Bent u ontevreden over uw huidige badkamer? Als badkamerspecialist in regio Malden helpt Verwijst u graag op het gebied van badkamers. Plan een afspraak in of kom direct langs in onze showroom. Op korte rijafstand van Malden heten onze medewerkers u van harte welkom voor de realisatie van uw droombadkamer.

Van ontwerp tot realisatie

U heeft bij Verwijst diverse mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer. Zo kunt u kiezen om zelf uw badkamer te installeren, alsmede het gehele proces aan onze medewerkers over te laten. Zodoende bent u gewaarborgd van een vakkundige installatie van uw nieuwe badkamer. Van ontwerp tot realisatie, Verwijst ondersteunt u van A tot Z voor uw droombadkamer. Met betrekking tot de gewenste badkamerstijlen heeft u keuze uit:

Heeft u aanvullende eisen ten aanzien van uw nieuwe badkamer? Een design of ontwerp in uw gedachten? Ga vrijblijvend het gesprek met onze medewerkers aan en ontdek de vele mogelijkheden voor uw badkamer. Wij laten graag aan u zien dat u voor uw nieuwe badkamer in Malden bij Verwijst moet zijn.

Passend sanitair bij uw badkamer

Een badkamer is incompleet zonder passend sanitair. In het ruime assortiment van Verwijst vindt u prachtige sanitair producten van zowel gerenommeerde als opkomende merken. Van toiletten tot complete douchesystemen, samen met onze medewerkers kiest u altijd voor het juiste sanitair in uw badkamer.

Contact opnemen

Benieuwd? Vul het contactformulier onder contact in en maak een afspraak in onze showroom. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde badkamers, kunt u onze pagina op Facebook bezoeken. Met 60 jaar passie, kwaliteit én vakmanschap is Verwijst dé aangewezen specialist voor uw badkamer in regio Malden.

Contactformulier