badkamer inspiratie

Badkamer Maashorst

Voor inwoners van Maashorst die hun badkamer willen bouwen of verbouwen is Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair dé specialist om in de arm te nemen. Verwijst is gevestigd in Uden en maakt deel uit van de gemeente Maashorst. Heeft u eindelijk de gelegenheid om de badkamer te verbouwen? Of wilt u voor uw nieuwe woning een volledige nieuwe badkamer realiseren? Voor dit soort verbouwingen heeft u tijd nodig om uit de grote variatie badkamers de juiste keuze te maken.

Badkamers specialisten in de gemeente Maashorst

U heeft vast al nagedacht over de stijl waarin u de badkamer wilt laten bouwen. Denk bijvoorbeeld aan:

Vanuit deze keuze kunt u verder gaan bepalen welke inrichting, welke tegels en wat voor sanitair uw voorkeur heeft. Door de grote variatie aan keuzemogelijkheden is het prettig dat u een specialist in de arm kunt nemen. Onze specialisten zijn experts in het omzetten van uw wensen tot een mooie realisatie van uw droombadkamer. Uw adviseur zal u meenemen in de showroom waar u zich een beeld kunt vormen en al snel uw keuze kunt gaan bepalen. Met een ruime voorraad van meer dan 1000 tegels is het mogelijk om uw eigen unieke badkamer te realiseren. Wordt het keramisch parket of toch wat anders? Kiest u voor een mooi geheel door de vloertegels ook als wandtegel te gebruiken? De mogelijkheden zijn eindeloos als u hiermee speelt. De merken waarmee wij werken zijn onder andere:

Deze mooie exclusieve merken maken van de badkamer een oase waar u graag de dag mee begint en eindigt.

Speciale items voor de badkamer

Wilt u uw eigen spa beleving in de badkamer? De inwoners van de gemeente Maashorst kunnen bij Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair gemakkelijk een bezoekje brengen aan onze showroom in Uden. Kies voor een regendouche of een prachtig ligbad, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om van de badkamer een spa te maken. Speciale items zoals een Sunshower, die uw huid voorziet van een mooi kleurtje tijdens het douchen. Of kiest u voor een Geberit Aquaclean toilet? Droomt u misschien van lekker bubbelen in uw eigen whirlpool? Bespreek uw wensen met onze specialisten! Zij kunnen u hierin zeker adviseren over de beschikbare opties die passend zijn voor uw ruimte in de badkamer. Bekijk ook onze referenties op de website!

Wilt u graag een afspraak maken?

Verwijst Badkamers, tegels & Sanitair ligt in het hart van de gemeente Maashorst. U bent van harte welkom om de showroom te bezoeken en te spreken met één van onze adviseurs. Altijd prettig wanneer een bedrijf in de buurt ligt en u kunt besparen op onder andere voorrijkosten. Met meer dan zestig jaar aan ervaring kunt u uw badkamerproject met een gerust hart overlaten aan Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Wilt u graag vrijblijvend advies of contact? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Ook voor het maken van een afspraak kunt u dit formulier invullen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op telefoonnummer: 0413-262078. Wij helpen u graag. Tot ziens!

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier