badkamer inspiratie

Badkamer Lieshout

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Van het renoveren van uw oude badkamer tot het ontwerpen van een gloednieuwe badkamer, Verwijst is úw badkamerspecialist in de omgeving van Lieshout. Wilt u écht alles uit uw nieuwe badkamer halen? Benieuwd naar wat er mogelijk is voor uw badkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak. Op korte rijafstand van Lieshout heten wij u in onze showroom van harte welkom voor uw badkamer.

Dé specialist voor uw badkamer

Gevestigd in Uden bieden wij een ruime ervaring van 60 jaar op het gebied van badkamers, tegels en sanitair. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan zowel passie, kwaliteit als vakmanschap centraal. Kiest u voor Verwijst? Als complete badkamerspecialist realiseren wij uw nieuwe badkamer van A tot Z. Dit betekent:

  • Volledige aanpak, van ontwerp tot realisatie;
  • Keuze uit verschillende badkamerstijlen;
  • Kwaliteit in combinatie met flexibiliteit.

Heeft u al een passend ontwerp in uw gedachten? Bespreek de mogelijkheden in onze showroom. Zodoende weet u zeker dat u alles uit uw nieuwe badkamer haalt. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U bent dan gewaarborgd van advies, tips en inzicht in de mogelijkheden. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde badkamers, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Badkamers, tegels & sanitair

In onze ruime showroom van 1.200 m² vindt u een prachtig assortiment van badkamers, tegels én sanitair. Bent u op zoek naar bijpassend sanitair voor uw nieuwe badkamer in regio Lieshout? Van badmeubels tot kranen en van toiletten tot spiegelkasten, Verwijst realiseert dé ideale badkamer bij u thuis. Overtuigd? Contacteer ons dan snel op het volgende telefoonnummer: 0413-262078. Samen zorgen we ervoor dat uw nieuwe badkamer wordt omgetoverd tot een ware relaxruimte.

Contactformulier