badkamer inspiratie

Badkamer Helmond

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u een nieuwe badkamer bij u thuis in Helmond of omgeving? Uw badkamer renoveren? Bij Verwijst bent u aan het juiste adres om inspiratie op te doen voor uw badkamer. Onze experts begeleiden u in onze showroom om tot de juiste keuze te komen. U bepaalt vervolgens zelf door wie u de badkamer laat installeren. De volgende mogelijkheden zijn er bij de plaatsing van de badkamer:

  • U installeert de badkamer zelf;
  • U kiest een vakman die de installatie voor zijn rekening neemt;
  • U maakt gebruik van ons netwerk. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met de uitvoerende partij;
  • Alles onder één dak: Verwijst coördineert de werkzaamheden van A tot Z, u heeft slechts één aanspreekpunt én ontvangt één totaalfactuur.

Een prachtige tegelvloer bij u thuis in Helmond

Behalve diverse badkamers herbergt het assortiment van Verwijst tegels. Wilt u een nieuwe vloer aanleggen en bent u daarvoor op zoek naar dé tegelspecialist nabij Helmond? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom.

Een badkamer conform uw wensen

In onze showroom vindt u diverse badkamerstijlen. In de omgeving van Helmond bieden wij voor iedere wens en inrichting een badkamer op maat. U vindt bij ons de volgende stijlen:

Wilt u liever zelf een badkamer ontwerpen? Met badkamer ontwerp kunt u snel aan de slag om dit te realiseren. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor een afspraak in de showroom en zodoende uw foto of ontwerp van de badkamer meenemen. Een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen via onze pagina op Facebook.

Passend sanitair bij uw badkamer in Helmond

Aansluitend op uw badkamer kan het voorkomen dat u de wens voor nieuwe sanitair producten heeft. Met een compleet assortiment van sanitair voorzien wij u van passend advies op korte rijafstand Helmond. Kom gerust eens langs om het prachtige assortiment te bekijken. Heeft u enige vragen omtrent de mogelijkheden van badkamers, tegels of sanitair bij Verwijst? Neem contact met ons op.

Plan een afspraak voor een bezichtiging in de showroom

Natuurlijk heeft u al een kijkje genomen in de referenties op de website. Wellicht heeft u zich al een beeld gevormd van uw droombadkamer. De keuze voor materialen zoals tegels en sanitair die u wilt toepassen, zullen uw badkamer haar eigen unieke stijl geven. Met passie voor het vak hebben de adviseurs van Verwijst al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Met zestig jaar vakmanschap krijgt u bij Verwijst de expertise die u verwacht. Met oog voor de hoogste kwaliteit en met de juiste passie ontvangt u van de adviseurs een realistisch beeld van uw wensen. Samen met de adviseur creëert u een 3D ontwerp geheel volgens uw eigen smaak en stijl.

Hierdoor wordt het beeld dat u voor ogen hebt nog duidelijker en zal er een helder plaatje ontstaan van de badkamer. U zult elke dag tijd doorbrengen in deze ruimte en de badkamer moet jarenlang een lust voor het oog zijn. Hierdoor zult u langer in de badkamer willen verblijven en dat zal uw welzijn bevorderen. Geef uzelf de rust die u verdient, alleen of met uw partner. Woont u in de omgeving van Helmond? Wilt u graag uw specialist in de buurt een bezoekje brengen? Plan dan een afspraak in via onze website of bel ons. Wij zien u graag! Tot ziens.

Contactformulier