60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Badkamer Helmond

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u een nieuwe badkamer bij u thuis in regio Helmond? Bij Verwijst bent u aan het juiste adres om inspiratie op te doen voor uw badkamer. Onze experts begeleiden u graag in onze showroom om tot de juiste keuze te komen. U bepaalt vervolgens zelf door wie u de badkamer laat installeren. De volgende mogelijkheden zijn er bij de plaatsing van de badkamer:

  • U installeert de badkamer zelf;
  • U kiest een vakman die de installatie voor zijn/haar rekening neemt;
  • U maakt gebruik van ons netwerk. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met de uitvoerende partij;
  • Alles onder één dak: Verwijst coördineert de werkzaamheden van A tot Z, u heeft slechts één aanspreekpunt én ontvangt één totaalfactuur.

Verschillende badkamerstijlen bij Verwijst

In onze showroom vindt u diverse badkamerstijlen. Voor iedere wens én inrichting bieden wij een badkamer op maat voor u thuis in de omgeving van Helmond. U vindt bij ons de volgende stijlen:

Wilt u liever zelf een badkamer ontwerpen? Met badkamer ontwerp kunt u direct aan de slag om dit te realiseren. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor een afspraak in de showroom en zodoende uw foto of ontwerp van de badkamer meenemen. Een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen via onze pagina op Facebook.

Een prachtige tegelvloer bij u thuis in regio Helmond

Behalve diverse badkamers herbergt het assortiment van Verwijst tegels. Wilt u graag een nieuwe vloer aanleggen en bent u daarvoor op zoek naar dé tegelspecialist in regio Helmond? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom.

Passend sanitair bij uw badkamer in Helmond

Aansluitend op uw badkamer kan het voorkomen dat u de wens voor nieuwe sanitair producten heeft. Met een compleet assortiment van sanitair voorzien wij u graag van deze wens in regio Helmond. Kom gerust eens langs om het prachtige assortiment te bekijken. Heeft u enige vragen over de badkamer, tegels of sanitair bij Verwijst? Neem contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in om uw wensen waar te maken. Verwijst: úw badkamerspecialist in omgeving Helmond!

Contactformulier

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!