badkamer inspiratie

Badkamer Langenboom

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op korte rijafstand van Langenboom zijn wij dé specialist in badkamers, tegels & sanitair. Wilt u uw badkamer vernieuwen of ombouwen? Wilt u van uw badkamer een ontspannende ruimte maken om intens te genieten? Laat u dan helpen door Verwijst. Op het gebied van badkamers kunt u in onze ruime showroom van 1.200 m² terecht voor:

U vindt in onze showroom de badkamers gepresenteerd staan in verschillende stijlen. U kunt dan denken aan zowel modern als tijdloos. Daarnaast denken wij graag met u mee als u uw badkamer naar eigen wens wilt designen. Maak eenvoudig gebruik van badkamer ontwerp voor het designen van uw badkamer naar wens. Wij maken vervolgens graag kennis met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor een afspraak maken met Verwijst. In de omgeving van Langenboom heten onze specialisten u van harte welkom voor uw badkamer.

Maak van uw badkamer een ontspannende ruimte

Om écht van uw badkamer te kunnen genieten, zijn badkameritems en sanitair producten erg belangrijk. U kunt het zien als details, de finishing touch. De juiste items en producten zijn nodig om uw badkamer volledig af te maken, zodat uw badkamer nét dat beetje extra glans krijgt. U vindt de volgende sanitair producten bij Verwijst:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Toiletten.

Wij hebben meer dan 1.000 verschillende tegels

Naast badkamers en sanitair vindt u bij ons prachtige tegels. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment verkrijgt u altijd een prachtige tegelvloer naar wens. Kom gerust eens langs en bekijk het uitgebreide aanbod.

Verwijst: specialist met alles onder één dak

Benieuwd naar de mogelijkheden van badkamers in regio Langenboom? Verwijst staat als specialist voor u klaar. Kom langs of neem contact op voor de mogelijkheden.

Contactformulier