We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Herpen

Wilt u een compleet nieuwe badkamer in uw huis regio Herpen? Laat u zich uitgebreid adviseren door Verwijst, úw badkamerspecialist!

Wilt u uw badkamer vernieuwen? Voorzien van een nieuwe stijl? Voor een compleet nieuwe badkamer bent u aan het juiste adres bij Verwijst. Op korte rijafstand van Herpen zijn wij dé badkamerspecialist met een ruime showroom van 1.200 m². Benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe badkamer? In onze showroom vindt u de volgende badkamerstijlen gepresenteerd staan:

Maak een afspraak en bespreek al uw wensen met onze badkamerspecialisten. Heeft u al een nieuwe badkamer in gedachten, of wilt u zelf een ontwerp maken? Middels badkamerontwerp kunt u eenvoudig uw badkamer naar wens ontwerpen. Wij gaan vervolgens graag om de tafel om te kijken naar de mogelijkheden. Verwijst: voor een compleet nieuwe badkamer in de omgeving van Herpen!

Passend sanitair bij uw badkamer

U kunt er ook voor kiezen om slechts bepalende elementen in uw badkamer en toilet te vernieuwen of te vervangen. Wilt u prachtige sanitair producten om uw badkamer te vernieuwen? Dan helpt Verwijst u graag. U kunt onder andere bij onze specialisten terecht voor:

Uw badkamer is onze passie! Kom daarom gerust eens langs in één van onze showrooms en laat u zich uitgebreid adviseren omtrent de mogelijkheden. Zodoende bent u gewaarborgd van professioneel advies, tips om uw badkamer te vernieuwen én inzicht in de vele mogelijkheden voor uw badkamer!

Wij realiseren uw droombadkamer!

Plan direct uw afspraak in en laat uw badkamer realiseren in de omgeving van Herpen door Verwijst. Heeft u vragen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring in badkamers, tegels & sanitair vindt u ongetwijfeld het juiste aanbod bij Verwijst!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.