badkamer inspiratie

Badkamer Handel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Haal alles uit uw badkamer met behulp van Verwijst. Als specialist in badkamers hebben wij hedendaags al vele huishoudens geholpen in Handel en omgeving. Van gerichte badkamerrenovaties tot het ontwerpen van compleet nieuwe badkamers, wij realiseren al uw wensen op badkamergebied. Maak direct een afspraak door contact op te nemen of kom langs in onze showroom voor een inzicht in de mogelijkheden. Verwijst heet u van harte welkom voor uw nieuwe badkamer op onze locatie in Uden, op korte rijafstand van Handel.

Passend sanitair in uw badkamer

Passend sanitair is onlosmakelijk verbonden met uw badkamer. Wilt u uw nieuwe badkamer omtoveren tot een ware relaxruimte bij u thuis? Dan is de keuze voor het juiste sanitair van essentieel belang. Bij Verwijst denken wij graag gericht met u mee. Zo weet u zeker dat u alles uit uw nieuwe badkamer haalt. Voor passend sanitair dient u belangrijke keuzes te maken met betrekking tot:

  • Baden, badmeubels;
  • WC’s en douchesets;
  • Kranen en wastafels.

Oplevering badkamer in de hoogste kwaliteit

Van moderne tot tijdloze badkamers, Verwijst levert uw nieuwe badkamer altijd in de hoogte kwaliteit op. Dit kunnen wij waarborgen door onze ruime ervaring van 60 jaar op badkamergebied. Hierdoor kunt u rekenen op de volgende kenmerken: passie, kwaliteit én vakmanschap. Kortom, voor uw nieuwe badkamer in regio Handel bent u bij ons aan het juiste adres!

Maak kennis met Verwijst in Uden

In de omgeving van Handel is Verwijst een begrip op het gebied van badkamers. Wilt u alles uit uw nieuwe badkamer halen? Maak dan kennis met onze adviseurs. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Om alvast inzicht in de mogelijkheden te verkrijgen, kunt u Verwijst volgen op Facebook.

Contactformulier