We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Grave

Wilt u een nieuwe badkamer? Bij Verwijst kunt u uitstekend terecht voor badkamers, tegels en sanitair in de omgeving van Grave. Plan direct uw afspraak in!

Laat uw badkamer vernieuwen of ombouwen door Verwijst. Op korte rijafstand van Grave staan wij voor het complete pakket met betrekking tot badkamers, tegels en sanitair. Wilt u een gloednieuwe badkamer in uw huidige woning? Een verfrissende badkamer conform uw voorkeuren en de laatste trends en ontwikkelingen? Bespreek de vele mogelijkheden met onze badkamerspecialisten. Samen zorgen we ervoor dat u een compleet nieuwe badkamer verkrijgt waar u nog jaren van kunt genieten!

Diverse badkamerstijlen in verschillende opstellingen

Als badkamerspecialist zijn wij gevestigd in Uden, vlakbij Grave. Wij staan voor prachtige badkamers waar u ongekend kunt genieten. Even lekker ontspannen in een rustgevende omgeving. Heeft u voorkeur voor een bepaalde badkamerstijl? Gepresenteerd in een ruime showroom van 1.200 m² vindt u de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Items en sanitair om uw badkamer af te maken

Details zijn erg belangrijk in uw badkamer. U kunt het zien als de finishing touch om écht even tot uzelf te komen. Kies daarom voor de juiste producten om uw badkamer of toiletruimte af te maken. U kunt bij Verwijst terecht voor de volgende badkameritems om uw badkamer nét dat beetje extra te geven:

Daarnaast vindt u onder andere baden, badmeubels, douchesets en toiletten bij Verwijst. Wij bieden het juiste sanitair van zowel opkomende- als gerenommeerde merken. Kom gerust eens langs om de vele mogelijkheden te bekijken, of plan direct een afspraak in met één van onze badkamerspecialisten. Als badkamerspecialist presenteren wij prachtige badkamers in onze showroom nabij Grave!

Inzicht in de vele mogelijkheden

Via badkamerontwerp kunt u alvast uw eigen badkamer naar wens ontwerp. Vervolgens kunt u een afspraak inplannen om het ontwerp te bespreken. Tevens verkrijgt u een goede impressie van de mogelijkheden via Facebook. Alvast welkom bij Verwijst!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.