badkamer inspiratie

Badkamer Gennep

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bent u op zoek naar dé badkamerspecialist in regio Gennep? Bezoek eens Verwijst, úw specialist in badkamers, tegels & sanitair. Gevestigd op korte rijafstand van Gennep hebben wij al vele huishoudens mogen helpen bij de realisatie van hun droombadkamer. Benieuwd? Geef ons gerust een belletje voor het maken van een afspraak. Wij denken graag gericht met u mee, zodat u alles uit uw nieuwe badkamer haalt.

Laat uw badkamerwensen tot leven komen

Van moderne tot tijdloze badkamers, Verwijst heeft diverse badkamerstijlen gepresenteerd staan in de ruime showroom van 1200 m². U kunt bij ons op het volgende rekenen:

  • Een badkamerstijl conform uw wensen;
  • Zowel ontwerp, oplevering als montage van uw badkamer;
  • Inclusief mogelijkheden tot extra badkameritems.

Kortom, wij dragen zorg voor uw badkamer van A tot Z. Om alvast kennis te maken met diverse realisaties, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Vervolgens wordt op onze locatie een afspraak ingepland om uw ideeën te bespreken. Resultaat: uw badkamerwensen komen tot leven in dé ultieme relaxruimte bij u thuis.

Úw badkamerspecialist van A tot Z

Uw badkamer is verouderd. Het is dan tijd voor een grondige badkamerrenovatie. Hiervoor bent u bij Verwijst aan het juiste adres. Wij gaan graag het gesprek met u aan, zodat u snel het gevoel heeft dat u te maken heeft met dé badkamerspecialist van A tot Z. Door onze ruime ervaring van 60 jaar op badkamergebied kunt u rekenen op passie, kwaliteit én vakmanschap.

Geef ons gerust een belletje

In regio Gennep hebben wij al vele prachtige badkamers opgeleverd. Maak daarom een afspraak in onze showroom en laat u helpen door onze adviseurs. Voor een impressie van diverse gerealiseerde projecten, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Verwijst: voor uw nieuwe badkamer in de omgeving van Gennep.

Contactformulier