keramische tegels: keramisch parket.

Badkamer Gassel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u een nieuwe badkamer en woont u in de omgeving van Gassel? Verwijst is dé badkamerspecialist voor u met betrekking tot badkamers, tegels en sanitair in regio Gassel. U bent bij ons gewaarborgd van ervaren adviseurs. Onze specialisten voorzien u altijd van passend advies voor het vernieuwen of renoveren van uw badkamer. Neem contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom voor meer informatie.

Deskundig advies en een 3D-ontwerp

Bij het realiseren van een nieuwe badkamer komen veel vragen naar voren. Onze deskundige medewerkers gaan graag eerst met u rond de tafel zitten, om uw wensen helder te krijgen. U kunt alvast nadenken over de volgende vragen:

  • Welk sanitair wilt u graag in uw badkamer?
  • Voor welk materiaal kiest u?
  • Hoe wilt u de ruimte indelen?
  • Welke badkamerstijl past bij u?
  • Welke kleuren wilt u terugzien in de badkamer?
  • Wat past er binnen uw budget?

Heeft u uw keuzes gemaakt? Dan kan er een 3D-ontwerp gemaakt worden aan de hand van uw wensen. Zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe badkamer. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp van uw droombadkamer, maken wij voor u een offerte op maat.

Van A tot Z

U bent vrij in de keuze die u maakt voor uw badkamer. Wilt u zelf aan de slag of een vakman inschakelen? Geen probleem. U kunt ook gebruikmaken van ons netwerk óf alles door Verwijst laten regelen. Wij ondersteunen u volledig en overzien de werkzaamheden van A tot Z.

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in om contact met ons op te nemen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Verwijst is ook telefonisch te bereiken op 0413-262078. Wij laten graag aan u zien dat wij dé badkamerspecialist voor uw badkamer in Gassel en omstreken zijn.

Contactformulier