keramische tegels: keramisch parket.

Badkamer Erp

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer komt u naar Verwijst. Als badkamerspecialist zijn wij gevestigd op korte rijafstand van Erp en staan wij voor een prachtig assortiment met betrekking tot badkamers. Om van uw badkamer dé ultieme relaxruimte thuis te maken, kunt u kiezen voor de volgende badkamerstijlen:

Met badkamerontwerp kunt u direct aan de slag om uw badkamer naar eigen wensen en voorkeuren in te richten. Design eenvoudig belangrijke elementen in uw badkamer en bespreek vervolgens de details met Verwijst. Zo heeft u inzicht in de mogelijkheden en bent u gewaarborgd van deskundig advies. Verwijst: dé specialist voor uw badkamer in regio Erp!

Geniet intens van uw badkamer met items en sanitair

De juiste badkameritems en sanitair producten zijn een extra verrijking voor uw badkamer. U kunt het zelfs zien als dé finishing touch van uw badkamer. Wilt u intens kunnen genieten van de badkamer in uw huis? Kies met Verwijst voor de juiste sanitair producten:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Toiletten.

Daarnaast vindt u bij ons prachtige badkameritems. U kunt dan onder andere denken aan sunshowers, badkamerradio’s en televisies in de badkamer. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Onze badkamerspecialisten helpen u graag en verzorgen passend badkameradvies.

Badkamerspecialist van A tot Z

Als badkamerspecialist in de omgeving van Erp kunt u bij ons terecht voor uw badkamer van A tot Z. Wilt u zelf de badkamer installeren? Of wilt u Verwijst inschakelen voor installatie en montage? Wij laten u vrij in deze keuze. Zo kunt ervoor kiezen om installatie en montage aan Verwijst over te laten, het laten uitbesteden aan een vakman of zelf aan de slag gaan.

Contactformulier