badkamer inspiratie

Badkamer Den Dungen

Op zoek naar een badkamerspecialist in Den Dungen of omgeving? Een expert die u kan ondersteunen met het realiseren van de nieuwe badkamer? Van ontwerp tot realisatie? Bij Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair in Uden bent u aan het juiste adres om de badkamer van uw dromen te krijgen. Onze showroom is dus in de buurt en de ervaren specialisten van Verwijst helpen u graag bij deze klus. Door het totaalaanbod in badkamers kunt u bij Verwijst uw droombadkamer samenstellen passend bij uw wensen en budget. Onze specialisten zullen u adviseren en u van alle informatie voorzien die u nodig heeft wanneer u uw badkamer gaat samenstellen.

Welke badkamer stijl past bij u?

Weet u al in welke stijl u de badkamer wilt gaan bouwen of verbouwen?

Als u weet welke stijl uw voorkeur heeft, kunt u de daarbij behorende tegels gaan uitkiezen. Met een ruime keuze uit meer dan 1000 tegels kunt u uw badkamer gaan samenstellen. Denk na over legpatronen of kies u juist voor een motief in de tegel zelf. Vloertegels worden ook steeds vaker doorgezet op de wand om een mooi geheel te creëren.  Bij ons vindt u prachtige Italiaanse en Spaanse merken zoals:

Elke tegelsoort heeft zijn eigen onderhoudsvoorschriften en kenmerken. Onze adviseurs zullen u hierover informeren. Gezinssamenstellingen zijn vaak bepalend voor het kiezen voor bepaalde tegelsoorten. Een gezin met jonge kinderen vraagt misschien een ander soort tegel dan een gezin waarbij de kinderen zijn uitgevlogen. Ook de keuze voor het sanitair dat u wilt gaan plaatsen verdient de nodige aandacht. Samen maken we van uw badkamer een mooi geheel waarin u uw dag prettig gaat starten en afsluiten!

Speciale items voor de badkamer

Wilt u graag speciale items zoals vloerverwarming of een Sunshower? Uw vitamine D op peil houden tijdens de koude en donkere dagen van het jaar? UV licht in combinatie met infrarood? Of kiest u voor een stoomcabine zodat u uw eigen spa beleving thuis creëert? Natuurlijk moet hiervoor wel de ruimte geschikt zijn. Dankzij ons 3D ontwerp krijgt u snel inzicht in de mogelijkheden en kunt u een inrichting kiezen die passend is in uw woning.

Neem een specialist in de arm

Met meer dan zestig jaar aan ervaring in het bouwen en verbouwen van badkamers zijn de specialisten van Verwijst u graag van dienst wanneer u onze showroom komt bezoeken. Onze adviseurs gaan stap voor stap uw wensen doornemen en met u bespreken. Er wordt een ontwerp gemaakt aan de hand van uw wensen, zodat het eindresultaat precies is wat u wilt van de badkamer. De showroom is te bezichtigen wanneer u hiervoor een afspraak maakt. Onze adviseur reserveert tijd voor u en kan zich ook voorbereiden op uw bezoek wanneer u uw vragen stelt via het contactformulier. Hierin kunt u ook de reden van het bezoek kenbaar maken.

Dé badkamer specialist voor Den Dungen en omgeving

Op korte rijafstand vanaf Den Dungen kunt u snel de showroom van Verwijst in Uden bezoeken. U kunt hier inspiratie opdoen, maar wellicht weet u al hoe de badkamer eruit moet gaan zien. Dan kunnen we heel gericht gaan kijken wat bij u past. Onze adviseurs zullen goed naar uw wensen luisteren en samen met u de badkamer samenstellen waar u nog jaren van kunt genieten. Bekijk foto’s van door ons gerealiseerde badkamers op de homepage en lees de referenties van klanten die wij al mochten helpen met het realiseren van de badkamer. Bij Verwijst bent u verzekerd van passie, kwaliteit en vakmanschap. Stel uw vragen middels het formulier of bel ons voor het maken van een afspraak op telefoonnummer: 0413-262078. Tot ziens in onze showroom!

 

In onze sanitairwinkel in Uden loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier