We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Boekel

Bent u op zoek naar dé badkamerspecialist in de omgeving van Boekel? Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair helpt u graag met het vernieuwen van uw badkamer!

Verfrissend, modern, klassiek of vernieuwend, Verwijst biedt prachtige badkamers voor u thuis. Bent u op zoek naar dé badkamerspecialist in de omgeving van Boekel? Een vakman die uw badkamer op een professionele wijze vernieuwd? Gevestigd in Uden presenteren wij een uitgebreide showroom van 1.200 m² met de volgende badkamerstijlen:

Heeft u al ideeën omtrent de invulling van uw nieuwe badkamer? Ga aan de slag met badkamerontwerp voor het ontwerpen van uw droombadkamer en plan vervolgens een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken. Zo verkrijgt u de droombadkamer die u altijd al heeft willen hebben!

Sanitair om uw badkamer te completeren

Het juiste sanitair maakt uw badkamer of toiletruimte af. Wilt u graag een passend advies van dé badkamer-, tegel- en sanitairspecialist? Verwijst helpt u bij de keuze van de juiste sanitair producten. Bezoek één van onze showrooms om het uitgebreide aanbod te bekijken en inzicht te krijgen in de vele mogelijkheden, of plan direct uw afspraak in. U heeft een ruime keuze in:

Speciale items voor dé extra touch!

Naast sanitair vindt u prachtige badkameritems op uw badkamer van enige glans te voorzien. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan sunshowers, vloerverwarming of een badkamerradio.

Maak een afspraak met onze badkamerspecialisten!

Op korte rijafstand van Boekel vindt u Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Kom gerust eens langs om kennis te maken met ons prachtige assortiment. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken met onze badkamerspecialisten, zodat u gewaarborgd bent van scherpe adviezen en inzicht in de mogelijkheden. Verwijst: voor het vernieuwen van uw badkamer!

Badkamer Boekel – Sanitair Boekel – Tegels Boekel

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.