badkamer inspiratie

Badkamer Bernheze

Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe badkamer? Bent u woonachtig in de gemeente Bernheze? Wilt u graag een expert inschakelen bij u in de buurt? Dan is Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair de specialist. Gelegen in Uden kunt u op korte rijafstand onze experts raadplegen en inschakelen. Met meer dan zestig jaar ervaring heeft Verwijst al veel mooie badkamers mogen realiseren. Bij de referenties kunt u gerealiseerde projecten bekijken.

Welke badkamerstijl past bij u?

In het algemeen kunnen de badkamers onderverdeeld worden in drie stijlen:

Wanneer u weet welke stijl u wilt voor uw interieur, kunt u een keuze maken uit meer dan 1000 tegels. Al die mogelijkheden voor vloer- en wandtegels kan dan ook wel eens keuzestress opleveren. Daarom nodigen de specialisten van Verwijst u graag uit in onze showroom. Hier kunt u rustig bekijken welke stijl u het meest aanspreekt en kunnen de adviseurs u bijstaan in het kiezen van de mooiste tegels. Met merken zoals:

Wilt u de tegels in een patroon laten zetten? Ook dat is een belangrijke overweging. Met een patroon is het altijd mogelijk om uw eigen unieke badkamer samen te stellen. Het combineren van kleuren of juist kiezen voor een neutrale ruimte is aan u. Ook het installeren van speciale items zoals een Sunshower of vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden.

Onze specialist inschakelen

Voor het maken van een perfect badkamerplan kunt u onze specialisten inschakelen. U bezoekt de showroom waarbij de adviseur u rondleidt langs alle opties. Met een compleet servicepakket zal Verwijst uw badkamer realiseren volgens uw wensen en budget.

Het gebruik van licht en ruimte

Onderschat ook niet de verlichting in de badkamer. Wanneer de badkamer klein is kan verlichting een groot verschil maken in de beleving van de badkamer. Denk ook aan nisjes in de badkamer die u kunt gebruiken om ruimte besparen. Heeft u alle ruimte voor de inrichting van de badkamer? Dan zijn de mogelijkheden voor het plaatsen van een aparte douche en ligbad lang niet zo beperkt. Wellicht wilt u graag uw eigen spa beleven door het plaatsen van een sauna of stoomcabine. Bespreek dit met een van onze adviseurs en zij zullen u hierover informeren.

De showroom bezoeken vanuit Bernheze

Komt u uit Bernheze en wilt u graag inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom, u bent van harte welkom! Bekijk snel de routebeschrijving op het contactformulier. U kunt via het contact formulier een afspraak inplannen. Wij reserveren dan één van onze adviseurs voor uw bezoek. U kunt ons ook bellen via telefoonnummer 0413-262078 voor het inwinnen van informatie of het maken van een afspraak. Wij helpen u graag. Tot dan!

 

In onze sanitairwinkel in Uden loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier