Zwarte badkamer tegels

U wilt uw badkamer een luxe moderne uitstraling geven? U wilt meer diepte creëren? Dan kunt u bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair te Uden terecht voor een mooie collectie zwarte badkamertegels. U kunt een keuze maken uit vloertegels, wandtegels en keramisch parket.

Wilt u zwarte vloertegels of zwarte wandtegels voor uw badkamer?

Of een combinatie van deze tegels. Tegenwoordig worden vloertegels ook gebruikt als wandtegels. Door deze toepassing creëert u een mooie luxe uitstraling. Met merken als Imola, Villeroy & Boch, Rak en Porcelanosa heeft u een keuze uit een prachtig assortiment van (zwarte) tegels.

Welke zwarte badkamer tegels hebben uw voorkeur?

Heeft u al zwarte badkamer tegels in gedachten? Weet u al in welk motief u de tegels wilt laten zetten? Kiest u voor:

  • Mozaiek
  • Visgraat

Door gebruik te maken van zwarte badkamer tegels creërt u optisch meer diepte en onstaat er een intieme sfeer. Wanneer u deze combineert met lichte badkamermeubels en sanitair wordt uw badkamer een magische oase van rust. Zwarte badkamer tegels geven tevens uw badkamer een moderne uitstraling!

Wilt u de collectie bekijken in de showroom?

Laat u inspireren en breng een bezoekje aan onze ruime showroom van 1200m². Samen met onze deskundige adviseurs kunt u uw wensen in kaart brengen en kunt u uw ideeën bespreken. Uiteraard rekening houdend met uw budget en wensen. Via een 3D-ontwerp krijgt u een duidelijk beeld hoe uw badkamer er uiteindelijk uit gaat zien.

Wanneer het ontwerp en de materialen zijn gekozen ontvangt u uw offerte. Samen met de adviseurs bespreekt u de offerte voordat u de order gaat plaatsen. Neem een kijkje op de website in het menu ‘Over ons’ om de werkwijze volledig te bekijken. Met meer dan zestig jaar ervaring bent u bij Verwijst verzekerd van passie, kwaliteit en vakmanschap! Heeft u vragen? Dan kunt u altijd bellen of vul het contactformulier in op de website. Wij helpen u graag! Tot ziens.

lea tegels in een moderne badkamer.