Op zoek naar wandtegels voor uw badkamer?

Eindelijk tijd om uw badkamer te verbouwen? Of heeft u een nieuwe woning en bent u op zoek naar de mooiste wand tegels voor uw badkamer? Dan heeft Verwijst een mooie collectie voor u samengesteld. Van landelijk tot klassiek of modern, Verwijst heeft een prachtig assortiment van wand tegels in alle verschillende maten en soorten. Tegenwoordig worden vloertegels ook gebruikt als wand tegels. Andersom is dit niet gebruikelijk omdat wand tegels dunner zijn dan vloertegels.

Naar welke soorten wand tegels gaat uw voorkeur uit?

Op onze website hebben wij een foto-impressie voor u gemaakt zodat u waarin voorbeelden worden getoond van het gebruik van wand tegels. Natuurlijk kunt u ook een kijkje komen nemen in onze showroom om het totale aanbod te bekijken. Het is prettig om te weten welke stijl badkamer u wilt gaan creëren. Kiest u voor een:

  • Moderne badkamer; Deze badkamer kenmerkt zich met eenvoud, sfeervol en kwaliteit. Deze is in volledige harmonie zonder concessies met de vormgeving van de badkamer.
  • Tijdloze badkamer; De tijdloze badkamer kenmerkt zich door weinig poespas tot te voegen. Er wordt niet gekozen voor trendgevoelige elementen. Het ontwerp is hedendaags maar toch tijdloos.
  • Design badkamer; Design heeft een uitgesproken stijl van wonen. Deze complete badkamer is voorzien van al uw wensen op gebied van luxe en krijgt uw badkamer uw stijl volledig op maat gecreëerd.

Heeft u al een voorkeur voor wand tegels voor uw badkamer?

Of wilt u zich graag laten adviseren in uw keuze? Kom dan voor een bezoekje in onze showroom of neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen u graag! In onze showroom kunt u uw ontwerp of keuze terecht bij onze specialisten. Met ruim zestig jaar ervaring staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Ook kunt u via ons contactformulier uw vragen stellen of online een afspraak maken. Tot ziens!

lea tegels in een moderne badkamer.