Verwijst

Gevestigd in Uden en Deurne biedt Verwijst een prachtig assortiment op het gebied van badkamers, tegels & sanitair. Met twee ruime showrooms (Uden – 1.200 m² en Deurne – 1.100 m²) vindt u bij ons altijd producten die volledig bij u passen. Bezoek gerust eens één van onze showrooms of neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij gaan graag het gesprek met u aan en realiseren al uw wensen op badkamer-, tegel- én sanitairgebied in omgeving Uden en Deurne!

Ontwerp uw nieuwe badkamer

Van moderne tot tijdloze badkamers, u kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan badkamers. Heeft u al een prachtig ontwerp voor uw nieuwe badkamer in gedachten? Bij Verwijst heeft u de volgende mogelijkheden voor het ontwerpen van uw nieuwe badkamer:

 • Bespreek uw ontwerp in onze showroom met specialisten;
 • Maak gebruik van onze ontwerpsoftware (SaniNet);
 • Stuur een foto in.

Een nieuwe badkamer begint met een strak ontwerp. Wij ondersteunen u graag hierbij!

Keuze uit meer dan 1.000 verschillende soorten tegels

Wilt u nieuwe vloertegels in uw woning laten plaatsen? Wij bieden een prachtig assortiment van vloertegels, wandtegels én keramisch parket. Verder ondersteunen wij u graag bij het plaatsen van vloerverwarming en het zetten van de tegels. Kortom: wij ontzorgen u volledig op tegelgebied!

Passend sanitair voor uw badkamer en toilet

Uw sanitair kan verouderd zijn. Het is dan hoog tijd om nieuw sanitair te kopen. Verwijst begeleidt u graag bij dit proces. U kunt daarom bij ons terecht voor zowel opkomende als gerenommeerde merken. Neemt u gerust een kijkje op onze website of bezoek één van onze showrooms voor een impressie van de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Met een ervaring van 60 jaar staan wij voor passie, kwaliteit én vakmanschap. Met Verwijst kiest u daarom voor professionaliteit en kwaliteit. Wilt u uw badkamer vernieuwen in Uden? Of wilt u een nieuwe tegelvloer laten plaatsen in regio Deurne? Maak dan direct een afspraak met Verwijst. Onze specialisten denken met u mee en zorgen dat u de juiste producten in uw omgeving verkrijgt.

Verwijst: badkamer-, tegel- én sanitairspecialist | Uden en Deurne

Contactformulier  Contactgegevens

  Verwijst Deurne
  Florijn 25, 5751 PC Deurne
  T: 0493 – 311 026
  E: deure@verwijst.nl

  Verwijst Uden
  Bitswijk 31, 5401 JA Uden
  T: 0413 – 262 078
  E: info@verwijst.nl