This is custom heading element

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Nabij Wijchen vindt u een uitgebreid assortiment van tegels bij tegelhandel Verwijst. Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer, badkamer of keuken? Voldoen uw tegels niet meer en bent u toe aan nieuwe tegels passende bij de laatste trends en ontwikkelingen? Verwijst verwelkomt u graag in de showroom. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment kunt u bij ons terecht voor:

Úw tegelhandel in regio Wijchen

In de omgeving van Wijchen staan wij u van A tot Z bij voor uw nieuwe tegels. In onze showroom staan diverse tegelvloeren gepresenteerd in verschillende stijlen. Hierbij kunt u kiezen tussen zowel bekende als opkomende merken. Gedacht kan worden aan Imola, Porcelonosa en RAK. Verder ondersteunen wij u graag bij zetten van tegels en het plaatsen van vloerverwarming. Bij het zetten van tegels kunt u het werk ook overlaten aan een andere vakman naar keuze of zelf aan de slag gaan.

Bezoek onze showroom en verkrijg direct een impressie van de mogelijkheden. Wilt u liever vooraf een afspraak maken voor passend tegeladvies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze tegelspecialisten denken graag mee en zorgen ervoor dat u dé juiste tegelvloer bij u thuis krijgt.

Een relaxruimte die bij u past

Naast tegels bieden wij prachtige badkamers en sanitair producten. Van een moderne tot een tijdloze badkamer en van hoekbaden tot ronde baden, Verwijst is úw tegel-, badkamer- én sanitairspecialist in regio Wijchen.

Altijd dé gewenste vloer- en wandtegels

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden graag uw vragen. Neem hiervoor contact met ons op: info@verwijst.nl of 0413-262078. Via Facebook blijft u op de hoogte van acties, nieuwe producten en realisaties van projecten bij klanten. Tegelhandel Verwijst: voor prachtige tegels in de omgeving van Wijchen.

Contactformulier