60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Tegels Wijchen

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer, badkamer of keuken? Voldoen uw tegels niet meer en bent u toe aan tegels passende bij de laatste trends en ontwikkelingen? Als tegelspecialist in regio Wijchen bieden wij een uitgebreid assortiment van tegels. Verwijst verwelkomt u graag in de showroom. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment kunt u bij ons terecht voor:

Tegelspecialist van A tot Z

Voor nieuwe tegels in de omgeving van Wijchen staan wij u bij van A tot Z. In onze showroom staan diverse tegelvloeren gepresenteerd in verschillende stijlen. Hierbij kunt u kiezen tussen zowel bekende als opkomende merken. Gedacht kan worden aan Imola, Porcelonosa en RAK. Zoals eerder gezegd staan wij u bij van A tot Z voor uw tegelvloer. Dit betekent dat wij u verder kunnen ondersteunen bij het zetten van tegels en het plaatsen van vloerverwarming. Bij het zetten van tegels kunt u het werk ook overlaten aan een andere vakman naar keuze of zelf aan de slag gaan.

Bezoek onze showroom en verkrijg direct een impressie van de mogelijkheden. Wilt u liever vooraf een afspraak maken voor passend tegeladvies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze tegelspecialisten denken graag mee en zorgen ervoor dat u dé juiste tegelvloer bij u thuis krijgt.

Een relaxruimte die bij u past

Naast tegels bieden wij prachtige badkamers en sanitair producten. Van een moderne tot een tijdloze badkamer en van hoekbaden tot ronde baden, Verwijst is úw tegel-, badkamer- én sanitairspecialist in regio Wijchen!

Neem contact op bij vragen

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden graag uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via info@verwijst.nl of 0413-262078. Via Facebook blijft u op de hoogte van acties, nieuwe producten en realisaties van projecten bij klanten. Verwijst: dé tegelspecialist voor Wijchen en omgeving!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier