badkamer inspiratie

Tegels Wijchen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Nabij Wijchen vindt u een uitgebreid assortiment van tegels bij tegelhandel Verwijst. Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer, badkamer of keuken? Voldoen uw tegels niet meer en bent u toe aan nieuwe tegels passende bij de laatste trends en ontwikkelingen? Verwijst verwelkomt u graag in de showroom. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment kunt u bij ons terecht voor:

Úw tegelhandel in regio Wijchen

In de omgeving van Wijchen staan wij u van A tot Z bij voor uw nieuwe tegels. In onze showroom staan diverse tegelvloeren gepresenteerd in verschillende stijlen. Hierbij kunt u kiezen tussen zowel bekende als opkomende merken. Gedacht kan worden aan Imola, Porcelonosa en RAK. Verder ondersteunen wij u graag bij zetten van tegels en het plaatsen van vloerverwarming. Bij het zetten van tegels kunt u het werk ook overlaten aan een andere vakman naar keuze of zelf aan de slag gaan.

Bezoek onze showroom en verkrijg direct een impressie van de mogelijkheden. Wilt u liever vooraf een afspraak maken voor passend tegeladvies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze tegelspecialisten denken graag mee en zorgen ervoor dat u dé juiste tegelvloer bij u thuis krijgt.

Vind de perfecte mooie tegels voor uw droombadkamer

Heeft u de perfecte badkamer tegels al gevonden? Of bent u nog steeds aan het twijfelen over welke tegels uw voorkeur hebben? Indien u een groot gezin heeft dat gebruik gaat maken van de badkamer kunt u rekening houden met de volgende omstandigheden:

  • Welke stijl kiest u? Modern, Tijdloos of Design?
  • Is er voldoende ventilatie?
  • Zijn de tegels onderhoudsvriendelijk?
  • Wilt u graag vloerverwarming?
  • Zijn er speciale items die u wilt plaatsen?

Zomaar wat vragen die u zichzelf moet stellen voordat u een juiste keuze kunt maken. De badkamer moet, naast dat deze er mooi moet uitzien, ook aan allerlei praktische zaken voldoen. Zijn de tegels glad waardoor u kunt uitglijden? Een van de meest geschikte tegels voor de badkamer zijn de keramische tegels. Van Portugese tegels tot de houtlook tegels, ze zijn allemaal uitermate geschikt voor het plaatsen in de badkamer. De tegels zijn waterdicht en verkrijgbaar in verschillende maten. Ook kunt u, door gebruik te maken van een motief, uw eigen unieke sfeer creëren. Een veelgebruikte trend is om vloertegels te plaatsen tegen de wanden. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel en brengt het rust in uw badkamer. Onze specialisten kunnen u tijdens uw bezoek aan de showroom van alle informatie en advies voorzien. Maak snel een afspraak via ons contactformulier of stel hier uw vragen. Wij helpen u graag.

Altijd dé gewenste vloer- en wandtegels

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden graag uw vragen. Neem hiervoor contact met ons op: info@verwijst.nl of 0413-262078. Via Facebook blijft u op de hoogte van acties, nieuwe producten en realisaties van projecten bij klanten. Tegelhandel Verwijst: voor prachtige tegels in de omgeving van Wijchen.

Contactformulier